2777
2789
عنوان

کچل شدم رف...

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 127 پست
منم ريزش شديد داشتم اما بيخيال ازمايش هورموني بودم. فكر ميكردم مشكل هورموني داشته باشم پريود نامنظم ...

ببخشید پلی کیستیک با چی مشخص میشه؟  بعد جوش صورتت چطوری بود؟ از اون بزرگا که سفته و درد ناک؟ من تو این یک سال که ریزش داشتم مشکلی حس نمیکردم.. ولی جدیدا جوشای این مدلی زیاد میزنم.. ببخش زیاد سوال میپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي اصلااااا از سرم عكس نميگيرم هيچوقت. باورت نميشه حتي تو خلوتم عكس نميگيرم خودمم ببينم. همون جلو آ ...

من زیاد عکس گرفتم.. خیلی حالم بد میشه نگاشون که میکنم میبینم کف سرم کامل مشخصه.. حتی تو گوشی عکسای قبلا هم نگاه نمیکنم.. چون میبینم مو داشتم حالم بد میشه

ببخشید پلی کیستیک با چی مشخص میشه؟  بعد جوش صورتت چطوری بود؟ از اون بزرگا که سفته و درد ناک؟ من ...

پلي كيستيك فقط با سونو

اخه من بجز پلي كيستيك هورمون مردونمم بالا بود تستوسترون 

اره از همون جوشا بيشتر رو گونه و چانه

هميييشه جوش داشتم افتضاااح. وقتي داروهامو شروع كردم دو ماه بعد جوشام محو شد اصلا نميدونستم جوش چي هست😄

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
من زیاد عکس گرفتم.. خیلی حالم بد میشه نگاشون که میکنم میبینم کف سرم کامل مشخصه.. حتی تو گوشی عکسای ق ...

عكس گرفتن از سرم نقطه ضعفمه. يني اينكارو كنم نابود ميشم كه بشينم عكس موهامو ببينم. خيلي سخته

پلي كيستيك فقط با سونو اخه من بجز پلي كيستيك هورمون مردونمم بالا بود تستوسترون  اره از همون ج ...

ایشالا که زودتر خوب بشی.. فقط چه هورمونی رو ازمایش بدم که مربوط به ریزش مو باشه؟ دسترسی به دکتر ندارم فعلا.. میخوام جوابش ببرم براش.. راهم دوره تا دکتر مو

ایشالا که زودتر خوب بشی.. فقط چه هورمونی رو ازمایش بدم که مربوط به ریزش مو باشه؟ دسترسی به دکتر ندار ...

برو هر دكتري حتي عمومي بگو ازمايش هورمون واسه ريزش مو خودش مينويسه بنويسه براتون.  LH   fsh و تستوسترون و تيروييد بود انگار . روز سوم يا چهارم پري هم بايد ازمايش بدين. 

واسه درمان كم پشتي هيچ راهي جوابگو نبود برام. فقط منتظر سلول بنياديم

ممنون از راهنماییت..   , مگه سلول بنیادی خوبه براش؟ نمیدونستم

خواهش ميكنم 

اره بابا فقط دعا كن درست بشه بي نهاااايت ميتوني مو داشته باشيم😍 البته مطمئنا گرون هست اما ارزشش بي نهايته. اگه دكتر نيلفروش زاده رو ميشناسي ميتوني خودت پيگير بشي

من پلی کیستیکم عزیزم .از ۱۵ سالگی هم موهام میریزه چاره چیه؟؟

من خودم دارو مصرف میکنم البته نحوه مصرف و اندازه رو دکتر بعد ازمایش هورمون مشخص میکنه حتما برو منم هی نمیرفتم میگفتم ولش کن ولی واقعا پشیمونم کاش زود تر میرفتم

وای چه خوب میشه بشه..   امیدوارم کردی.. مرسیی.. تو ایران یه جاهایی انجام میدن درسته؟

اره عزيزم من از سال 96 همش پيگيرش بودم تا همين سه هفته پيش كه باز تماس گرفتم گفتن دكتر چند نفرو داره كار ميكنه ازمايشي. ديگه چيزي نمونده واسه عموم مردم بياد. 

به اين صورتم هست كه يه جلسه ميري چند تار از موهاتو ميگيرن. ديگه اون موها رو تو ازمايشگاه با سلول بنيادي كشت ميدن و تكثير. بعد چند هفته دوباره ميري تا سلول بنيادي رو به همه جاي سر تزريق كنن. دكتر نيلفروش زاده گفت با اين روش نامحدووود صاحب مو ميشيد. حتي افراد طاس كامل. اما خب ميگم احتمالا بايد گرون باشه. ولي برام مهم نيست فقط بياد طلاهامو ميفروشم😂

من خودم دارو مصرف میکنم البته نحوه مصرف و اندازه رو دکتر بعد ازمایش هورمون مشخص میکنه حتما برو منم ه ...

داروت چیه؟اسپیرنولاکتون ؟سیپروترون کامپاند؟یا اون یکی اسنش یادم نیس بره دیابتم هست

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
اره عزيزم من از سال 96 همش پيگيرش بودم تا همين سه هفته پيش كه باز تماس گرفتم گفتن دكتر چند نفرو داره ...

ایشالا که زود تر بیاد..  , اگه خبر جدیدی شد یا خودت رفتی انجام دادی میای بهم بگی؟.. واقعا داشتن مو نعمته.. الان قدرشو میفهمم.. هر چند این روش خیلی گرونه حتما ولی خیلی به درد بخوره برای همه