2777
2789
عنوان

شما به طالع بینی با حروف ابجد اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5332 بازدید | 51 پست
کاری نداره بهش برو بگو اشتباه اعداد رو وارد کردم مال تو چیز دیگه ای بوده و خیالم راحت شده

باشه ولی پدر شوهرم هم گرفتم دقیقا طالع شوهرم اومد اونم یه بار خیانت کرده

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای من

درسته نباید براش میخوندی. 

شاید خودش هم بره حروف ابجد اسم خودش و مادرش در بیاره.

البته گفته چرته اینا. نمیره سمتش

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
چجوری گرفتی برامنم بگیر

برو سایت setare.com

یا میخوای اسم خودت و مادرت رو بگو

و اسم شوهرت و مادرش

چرته منم برای یکیاز اینترنت گرفته بودم گفته بود اینا با هم نمیسازند در حالی که ۴۰ ساله با هم زندگی نی کنند

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
خب عزیزم همه چی دست خداست. اونایی که تو اینترنت هست عمومی هست فرض مثال ممکنه چند نفر دیگه هم طالعش د ...

طالع شوهرم و پدرش دقیقا یکی بود 

خودمم فکر میکنم عمرم کوتاهه چون طالع خودمم جالب نبود

با چی گرفتی؟ من یه بار یه آقایی برام سرکتاب باز کرد گفت ۸ تا پسر تو طالعت هست😂 یعنی من ۸ تا پسر بزام؟ بعد یه بارم دخترخاله م واسه م فال گرفت همینو گفت😐 موقعی که باردار شدم خیلی میترسیدم ولی ۱ دونه شد خودشم دختر پس همه ش الکیه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
با چی گرفتی؟ من یه بار یه آقایی برام سرکتاب باز کرد گفت ۸ تا پسر تو طالعت هست😂 یعنی من ۸ تا پسر بزا ...

تو نت سایت setare.com