2777
2789

من پولمو میخواستم آیفون ۸ بگیرم با یه اپل واچ پشیمون شدم پولشو گذاشتم آیفون ۱۱ گرفتم خیلی راضی ترم توهم پولشو بذار جمع کن آیفون بگیر الکی هدر نده با اپل واچ باید آیفون داشته باشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولمو میخواستم آیفون ۸ بگیرم با یه اپل واچ پشیمون شدم پولشو گذاشتم آیفون ۱۱ گرفتم خیلی راضی ترم ت ...

اخه با گوشیه آیفون راحت نیستم سامسونگو خیلی دوس دارم ولی اپل واچ بهتر از گلکسی واچه🤷🏻‍♀️

اخه با گوشیه آیفون راحت نیستم سامسونگو خیلی دوس دارم ولی اپل واچ بهتر از گلکسی واچه🤷🏻‍♀️

اپل به درد ایران نمیخوره از امکانات خوبش نمیشه به خاطر تحریما استفاده کرد بیشتر برنامه های خوبم برلی اندروید اول میسازن

چرا اتفاقا ب اندروید هم وصل میشه 

میدونم

ولی امکاناتش جوریه که با آی دیوایس کاربردی میشه

وگرنه به گوشی سامسونگ وصل میشه و یه ساعت معمولیه نه اپل واچ! 

اپل واچ فقط با آی دیوایس اپل واچه

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
نه ربطی بهم ندارن اپل واچ گروووونه که    پولداری استارتر

بعضی مدل هاش خیلی گرونه. مثلا الان اپل واچ سری 6 اومده خیلی گرونه. بعضی از مدل های اپل واچ هم مختص گوشی های آیفون هستند و با گوشی های دیگه کار نمی کنند. بنظرم قبل خرید از مشاورای سایت هاکان موبایل یک راهنمایی بگیر. حتما کمکت می کنند بهترین ساعت های هوشمند هم این سایت داره. لینکشو برات میذارم گلم.

https://hakanmobile.com/product-category/smart-watch/apple-watch/

اپل به درد ایران نمیخوره از امکانات خوبش نمیشه به خاطر تحریما استفاده کرد بیشتر برنامه های خوبم برلی ...

عزيزم اين حرف شما واسه ١٠سال پيشه

الان ايفون بگير ببين چ محدوديتي داره

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅