نایب میشم براتون اگه خواستین خصوصی پیام بدین بهم..ببخشید امیدوارم گزارش نزنید چون من راه درآمد دیگه ای ندارم و نمیتونم کار دیگ انجام بدم و خیلی به پولش نیاز دارم هر چقدر هم کم باشه😢پس تورو خدا گزارش نزنید برام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
بچه ریز باشه راحتتره اصلا نترس به این فک کن سال بعد وبانی نی نازت شروع میکنی طبیعی خوبیش اینه بعدا زود سرپا میشی شیرت بیشتر میاد راحتتر نی نی وبغل میکنی
برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
به این فک کن نهایتش چند ساعت درد که انقد خانما قوی هستن خدا جوری ما خانمارو خلق کرده که درد زایمان و می تونیم تحمل کنیم ساعتی که بچت به دنیا میاد بهترین و شیرین ترین لخظه من که فقط دکر می گفتم و دعا می کردم خدا هم بدجور هوامو داشت قربونش بشم😘
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏