2777
2789
عنوان

کیا تا حالا طلای آب شده خریدن ؟

875 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه تیکه طلای آب شده خریدم 

امشب بردم یه طلافروشی دیگه برام وزن کنه

یارو اول گفت بدین براتون وزن کنم. اما تا فهمیدطلای آب شده ست بدون اینکه نگالش کنه خیلی بد برخورد کرد و گفت من وزن نمی کنم!

دلیلش چیه بچه ها؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خووو چن جا دیگه ببر بپرس 

میبرم گلم. 

راستش من از برخورد طرف یه برداشتی هم کردم. گفتم شاید چون این روزا همه طلای آب شده میخرن و طلافروش هایی که طلای ساخته شده میارن خیلی متضرر شدن واصلا فروش ندارن، طرف زورش آورد. چون اولش خوب برخورد کرد اما تا دید طلای اب شده ست خیلی بی محلی کرد. 

میبرم گلم.  راستش من از برخورد طرف یه برداشتی هم کردم. گفتم شاید چون این روزا همه طلای آب شده ...

اره دقیقا انقد میکشن رو طلاها خدا میدونه چقد دوبله سوبله بیشتر از اون چیزی ک باید میگیرن.معلومه ب ضررشونه