2777
2789
عنوان

حرفها و بي احترامي هاي خانواده شوهرم يادم نميره

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ بخدا منم داغونم ده سال پیش مادر شوهرم سر یه جواب آزمایش که خواهرشوهر رفت گرفت سلیته بازی باشوهرم ...

اينها هم همينطور بي ابرو هستند. باعث شده از شوهرم هم بدم بياد. فكر ميكنم اون هم از همون طائفه هست. همشون يد هستند به خدا. با هيچكسي خوب نيستند. همش با همه دعوا دارند و خيلي خود شيفته هستند. اصلا هم ابرو براشون مهم نيست. منم پدر ندارم و براي همين هر كاري دلشون بهواد ميكنند باهام 

چطور عنوانش كنم؟

همون چیزی که اتفاق افتاده رو بگو.سعی کن موقع تعریف کردن ارامش داشته باشی و منطقی و بدون اینکه توهین کنی قضیه رو بگو تا گارد نگیره البته احتمال داره سریع واکنش نشون بده ولی این مسئله ای نیست. فقط داری بهش میگی تا جریانو بدونه اینکه چه برخوردی داشته باشه دست تو نیست به اخلاقیاتش برمیگرده. تا بفهمه دلیل برخوردت با خواهرش چیه جا نخوره.

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
درسته من از اول سر و سنگين نبودم. به خدا فكر ميكردم خيلي ادم هستند و ظاهرشون خوب بود و با سياست. حتي ...

مریضند کلا ولشون کن..دقیقا همینه..هرکار خوبی کنی حتی ده روز مهمونداریشون کنی میگن خونه پسرمونه..کار پسرمونه ..کادو پسرمونه

و چیزهای بد میشه مال عروس..حتی پسر فحش بده میگن زنش پرش کرده!!!

اهمیت نده امیدوارم بشی مثل من که حرف هیچکس برات اهمیت نداشته باشه..بعد از سالها سختی به این مقام رسیدم..انگار وجود ندارند نه اهمیت میدم نه نظرشونو اعمال میکنم

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
بديش اين هست كه اونها خيلي كم زنگ ميزنند و پيام داد بهم. از اون موقع هم ديگه زنگ نزد اگر هم يكروز بز ...

کلا برات مهم نباشه زنگ میزنن یا نمیزنن اکرم زدن خیلی رسمی و‌جدی در حد چند جمله جواب بده اگر بی احترامی کردن خیلی قشنگ بگو من با ادم بی شعور صحبت نمیکنم و قطع کن دیگه ام هر چی زنگ زدن جواب نده و سعی کن تا حد امکان زندگی خوبی با شوهرت داشته باشی خیلی خوبو خوش بدون توجه به رفتارو قضاوت دیگران زندگی کن ولی اجازه دخالتو بی ادبیم نده ... 

اره ولي اون الان فكر ميكنه برنده شده. جالبه كه خانواده سرد و بي عاطفه اي داره و همه با هم قهرن و بهم ...

عزیزم خودتو درگیر نکن واقعا ببین اینقد ارزش دارن که بخای بخاطر اونا اعصابتو به هم بریزی؟قطعا ن

ب فکر خودت باش و خوشی کن

بیشتر میسوزن

مطمئن باش وقتی ی حرفی بهت میگن میخان ناراحت شی  پس نذار ب هدفشون برسن

مریضند کلا ولشون کن..دقیقا همینه..هرکار خوبی کنی حتی ده روز مهمونداریشون کنی میگن خونه پسرمونه..کار ...

افرين بهت. باهاشون رفت و امد داري؟ بهت توهين و بي احترامي كردند؟

من ١٥ ساله همش به كارهاشون فكر ميكنم. ميدونم نبايد فكر كنم ولي همش كارهاشون مياد تو ذهنم

همون چیزی که اتفاق افتاده رو بگو.سعی کن موقع تعریف کردن ارامش داشته باشی و منطقی و بدون اینکه توهین ...

من براي شوهرم همه رو تعريف كردم ولي قرار شد شوهرم يروي خواهرش نياره و باهاش سر و سنگين باشه. خودم بعد ٨ ماه به اون يكي خواهر شوهر گفتم و مطمين هستم كه به گوش خواهرش رسونده. يعني الان اونها ميدونن كه شوهر من جريان رو ميدونه. شوهرم منتظر تلفن خواهرش به من هست البته براي احوال پرسي و چون خواهرش زنگ نزده از اون موقع اينم زنگ نميزنه بهش. ولي اگرم خواهرش به من زنگ بزنه ميخواد فقط يا سياست حال و احوال كنه و فقط چند كلمه. البته وقتي شوهرم هست اينها خيلي خوب حرف ميزنند

افرين بهت. باهاشون رفت و امد داري؟ بهت توهين و بي احترامي كردند؟ من ١٥ ساله همش به كارهاشون فكر ميك ...

سرت رو به چیزی مشغول کن..درسی، ورزشی، نقاشی و .... واقعا ارزش نداره وقتمونو واسشون هدر بدیم و زندگیمونو همونطور که اونا میخوان جهنم کنیم

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.