2777
2789

خانواده شوهرم از اول ازدواج بدون شناخت از من و يا رابطه شروع كردن به بد كردن به من. بي احترامي، متلك، سردي و تحويل نگرفتن. .... بهترين روزهاي زندگيم رو خراب كردن . خيلي با سياست عمل ميكردند و همش ميخواستند شوهرم رو جلوي چشمم بندازن. منم همش به شوهرم كارهاشون رو ميگفتم و بهش غر ميزدم و اونم حق رو به اونها ميداد و دعواشون ميشد.

تا اينكه كارها و بديهاشون بيشتر شد. خواهر شوهرم پارسال سر هيچي فقط براي اينكه شوهرم مشغول بوده و جواب پيامش رو نداده به من پيام زد و هر چي از دهنش در اومد گفت بهم. منم مثل خنگها هيچي جوابش رو ندادم و فقط گفتم چرا توهين ميكني؟ راستش ترسيدم چيزي تايپ كنم و شوهرم ادم ايراد بگيره كه چرا به خواهرش توهين كردم.

از اون موقع اون يكي خواهر شوهرم هم كه با خواهرش جور هست به دفاع از اون باهام سر سنگين هست و اصلا تو اين مدت بهم زنگ نزده. البته همشون بدجنس هستند و من ازشون خيلي چيزهاي بد ديدم.

يكسال گذشته از توهين خواهر شوهرم ولي من نميتونم فراموش كنم. هر روز به خودم ميگم كه چرا جوابش رو ندادم. 

به شوهرم پيامها رو نشون دادم و بهش گفتم كه به روي خواهرش نياره ولي خواهرش رو بشناسه كه چه جور ادمي هست. شوهرم باهاش خيلي كم حرف زده اين مدت تا اونجا كه من فهميدم و روابطشون سرد شده. البته به من چيزي نميگه ولي من از تلقنها ميفهمم. ولي همچنان ناراحت هستم. 

شما بوديد چطور فراموش ميكرديد توهين ها رو؟

خيلي از دست خانواده شوهرم عصباني هستم. تا حالًا به بچم يك زنگ هم نزدن. تا حالًا محبتي نكردند . اصلا انگار وجود ندارند.

خيلي ناراحتم با اين خانواده وصلت كردم. خيلي فرهنگشون پايين هست. هر چقدر خانواده من به شوهرم احترام ميزارن اونها برعكس هستند. از اول ازدواج هم همين بودند. البته با همه سرد و يد هستند و بغير از خودشون كشي رو قبول ندارند. 

حق داری نمیشه فراموش کرد مادر من بچه بزرگش 34 سالشه هنوزم اون خاطرات اذیتش میکنه خود من هنوز خاطراتم روحمو ازار میده این اتفاقاتی که از لحاظ روحی ازارت داده و ذهنتو مشغول کرده هیچ وقت فراموش نمیشه مگر اینکه اون فرد صادقانه تقاضای بخشش کنه و بخواد جبران کنه.نمیشه فراموش کرد یا بخشید برای همین نباید تو رابطه و محیط ناسالم موند وگرنه قربانی میشی

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

چرا برات مهمه بهت زنگ بزنن يا بع بچت! چرا اجازه ميدي بهت توهين كنن؟ من تو زندگيم يك بار مسير بي سر زبوني ادب و اخترام بيش از اندازه رو طي كردم حز جري تر شدن گستاخ شدن طرف هيچ نتيجه اي نداره ... هيچ وقت مكتوب چيزي نگو پشت تلفن طرفو بشور پهن كن بزار خشك شه كلا هم وقتي يه نفر شعور رابطه رو نداره قطع رابطه تنها راهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرمنم دوسال پیش ک من بارداربودم سرهیچی بین منوشوهرم دعواانداخت یه دعوای خیلی بددددد البته من جوابشودادم ولی به شوهرن میگفت طلاق بده خودن بچتوبزرگ میکنم😞😞😞منم فقط گفتم میسپارمت ب خدا.خداخودش جوابتوبده شایدباورت نشه ولی دقیقاالان دوساله یه اب خوش ازگلوش پایین نرفته شوهرش چندوقت پیش بیرونش کرددلم خنک نشدبچه هاش حسابی اواره شدن توهم بسپاربه خدا

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

عزیزم میدونی ب این فکر کن ک  نمیتونیم دیگران رو تغییر بدیم مگر خودشون بخوان..اصلل از زندگیت بندازشون بیرون

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
حق داری نمیشه فراموش کرد مادر من بچه بزرگش 34 سالشه هنوزم اون خاطرات اذیتش میکنه خود من هنوز خاطراتم ...

اون فرد خيلي پر رو و خود شيفته هست و مطمين هستم هيچوقت اينكار رو نميكنه. خدا هم نميدونم چرا جواب اينجور ادمها رو نميده؟

هر روز بهتر از ديروز با ظلمشون زندگي ميكنند

دقیقا خونواده شوهر من هم همینجورین خواهرشوهر کوچیکم سه سال پیش با وجود تمام احترامهای من بهم بی احترامی کرد سه ساله قطع رابطه ام مشکلی که هست رابطه شوهرم با این خواهرش خیلی قویه بااین که میدونه مقصره باز بهش رو میده

صبر کن خودتو ناراحت نکن تا بسوزن سعی کن شاد باشی

راستش اصلا باهاشون در تماس نيستم. با اون يكي خواهر شوهرم هم شايد دو ماهي يكدفعه در خد ٢ دقيقه سلام و احوالپرسي . ولي بدجور كارشون من رو ناراحت كرده. 

چرا برات مهمه بهت زنگ بزنن يا بع بچت! چرا اجازه ميدي بهت توهين كنن؟ من تو زندگيم يك بار مسير بي سر ز ...

وای چه عالی گفتی منم بی سرزبون و ساکت و ساده بودم و بی نهایت مودب و احترام میذاشتم و جز بدی و پرویی در جواب نمیدیدم... واینکه تازه هرجا از هرکی خوردن هم سر من تلافی میکردن و تازه طلبکار و پرو و گستاخ و هر کار بدی هم که  با من میکردن برعکس مگفتن که من اون کارو با اونها میکنم....و هر روزم بیشتر قیافه میگرفتن و پرو ترم شدن....

حالا منم به تازگی روشم عوض کردم و تصمیم گرفتم دیگه بهشون اجازه ندم و هر کار زشتشون تو روشون بزنم

راستش اصلا باهاشون در تماس نيستم. با اون يكي خواهر شوهرم هم شايد دو ماهي يكدفعه در خد ٢ دقيقه سلام و ...

همه ما از این خاطرات بد داریم

اگه بخواهیم تعریف کنیم مثنوی میشه

بهترین کار سپردن دست خداست و فراموش کردن

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا