2777
2789
عنوان

از چی خیلی میترسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اره اسید پاشی چن وقتا ک خبر اسید پاشی صدر جدول بود میترسیدم بیرون برم

منم😢

قبلا دلم میخواس تاهرساعت که دوس دارم بیرون باشم الان تو تابستون و بهار قبل ۹ تو پاییز و زمستون قبل ۶ونیم خونم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
از همه چیز سوسک  تنهایی تیکه انداختن کردم بدبخت شدن اتفاقات بد  ارتفاع

من جدیدن خیلی دوس دارم یکی بم تیکه بندازم تا مرگو بیارم جلو چشمش😂

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
از اینکه خوب نشه وسواس و اضطرابم😢😭 از اینکه خوب نشم و هیچ وقت شرایط ازدواج پیدا نکنم ازدواج برام ...

منم قبل ازدواجم فکر میکردم ب اینکه نکنه بچع دار نشم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
از اینکه شوهرم زودتر از مادرش بمیره خیلی میترسم، دوس ندارم با قوم ظالمین تنها بشم

😁اخی

از کوه😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

از سوختن. و زنده زنده خورده شدن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !