2777
2789

ریسکه سندرم دان ندارید 

ولی فری بتا و پاپا ای هر دو‌پایینه که بابد اسپرین مصرف کنید و در خطر ای یو جی ار (( توقف رشد )) هستید که با هپارین و‌اسپرین کنترل میشه ولی وزنه نی نی کمه 

چون خودم این مشکلو داشتم دقیقا می دونم چیه 

پسر من ۳۶ هفته با وزن ۲۱۷۰ به دنیا اومد

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسکه سندرم دان ندارید  ولی فری بتا و پاپا ای هر دو‌پایینه که بابد اسپرین مصرف کنید و در خطر ا ...

مرسی عزیزم چرا اخه این جوریه امکان داره بخاطر این باشه که من پسرم ۶ ماهشه بود باردار شدم

مرسی عزیزم چرا اخه این جوریه امکان داره بخاطر این باشه که من پسرم ۶ ماهشه بود باردار شدم

وزن پسر اولتون چقدر بود  ؟؟؟

بله ممکنه یه اختلاله رحمینه 

در کل جای نگرانی نیست اصلا فقط بابد به ضرباتش بعد ۲۸ هفته هوشیار باشید و حتما زودتر ببرید دکتر اسپرینو شروع کنه براتون

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
پسرم ۳ کیلو نیم بود اول ماه میرم دکتر حتما.

اگه ممکنه زنگ بزن به منشیش بگو‌

عزیزم تو نت چیزای خیلی بدی نوشته بود میزان پاپ آ پایین باشه احتمال اینکه جنین سندروم دان داشته باشه ...

نه عزیزم شما ریسکات نوشته شده منفی 

همونی که من گفتمه نگران نباش من این داستانو حفظم

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزهم انلاین هستن

چن تادکترداره

برای مادرای بارداروبچه دارهس هرسوالی باشه زودجواب میدن

من یه عضوم خیلی خوبه گفتم به شماهم معرفی کنم

خواستین ازرولینک نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033