2777
2789

سلام مامانا پسر من چند روز دگ ۱۵ماهش تموم میشه پایان ۱۴ماهگی بردم بهداشت ۱۰کیلو ۲۰۰بود ینی از یک سالگی تا ۱۴ماهگی فقط ۷۰۰گرم اضافه کرده 

ماشالله خوب میخوره همچی رو ولی وزنش بالا نمیره تپل نمیشه لطفا بگید چیکار کنم راهنماییم کنید کزن تولدشم ۳۳۳۰بوده 

هرکی تجربه ای داره بگه لطفا

غذاهاشم تاجایی ک بتونم مقوی درست میکنم 

بعضی روزا تعداد دفعش هم زیاده لطفا راهکار بدین چطوری صورتشو و بدنشو تپلی کنم 

چند وقت پیشم مریض شد فک کنم بازم وزنش کم شده 

باتشکر ❤💙

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوماعزیز سلام اگه دنبال یه کلاس، هستید که رابطه صحیح و خوب با کیفیت و پر از عشق رو  با همسرتون داشته باشید کلاس ازار احساسی @avayeroshd  شرکت کنید من خودم شرکت کردم خیلی رابطه م با همسرم، خوب شده، حرف همو خوب میفهمیم، قبلا با حرفهای مادرشوهرم زندگیم خراب میشد خیلی دخالت میکرد مادرشوهرم هی میگفت چرا اینو برا خونت خریدی چرا اونو خریدی  چرا زنت با دوستاش رستوران میره غذا نمیپزه، همسرم تحت تاثیر قرار میگرفت محدودم میکرد سختگیری میکرد منم وقتی محدود میکرد از یه سری چیزا محروم ش میکردم خلاصه خیلی اوضاعم بد بود دوست دارم اگه کسی مشکل مشابه منو داره مشکلش حل بشه نذر اگاهی دادم به امید داشتن زندگی بهتر و بچه های بهتر چون این کلینیک فرزند پروریه، به خاطر کرونا همه کلاسها انلاینه  واقعا زندگی تون خوب میشه این بنر کلاس تربیتشون، که عالیه آزار دادن و آزرا شدن در رابطه ازدواج دوستی رو ندارم ولی پیجشون، برید و درخواست بدید ثبت نامتون، میکنن، اینها روانکاون اگه دنبال روانکاوی بهشون سر بزنید من نذر کردم برای درست شدن زندگی ها و تربیت صحیح بچه ها روانکاوامو، به همه معرفی کنم اگه شما هم دنبال روانکاوید، این گروه خوبن

آزمایش ادراربده بگیرن شایدعفونت داره

یکسالگی چکاپ کامل شد هم ادرار هم خون هیچ مشکلی نداشت خداروشکر دکترش گفت سالمه نمیدونم چرا وزنش بالانمیره ی مدت ک استپ کرد وزنش بعدشم کلا زیر نمودار سبز بود 

خانوماعزیز سلام اگه دنبال یه کلاس، هستید که رابطه صحیح و خوب با کیفیت و پر از عشق رو  با همسرتون داشته باشید کلاس ازار احساسی @avayeroshd  شرکت کنید من خودم شرکت کردم خیلی رابطه م با همسرم، خوب شده، حرف همو خوب میفهمیم، قبلا با حرفهای مادرشوهرم زندگیم خراب میشد خیلی دخالت میکرد مادرشوهرم هی میگفت چرا اینو برا خونت خریدی چرا اونو خریدی  چرا زنت با دوستاش رستوران میره غذا نمیپزه، همسرم تحت تاثیر قرار میگرفت محدودم میکرد سختگیری میکرد منم وقتی محدود میکرد از یه سری چیزا محروم ش میکردم خلاصه خیلی اوضاعم بد بود دوست دارم اگه کسی مشکل مشابه منو داره مشکلش حل بشه نذر اگاهی دادم به امید داشتن زندگی بهتر و بچه های بهتر چون این کلینیک فرزند پروریه، به خاطر کرونا همه کلاسها انلاینه  واقعا زندگی تون خوب میشه این بنر کلاس تربیتشون، که عالیه آزار دادن و آزرا شدن در رابطه ازدواج دوستی رو ندارم ولی پیجشون، برید و درخواست بدید ثبت نامتون، میکنن، اینها روانکاون اگه دنبال روانکاوی بهشون سر بزنید من نذر کردم برای درست شدن زندگی ها و تربیت صحیح بچه ها روانکاوامو، به همه معرفی کنم اگه شما هم دنبال روانکاوید، این گروه خوبن

تحرکشون زیاده وزن اضافه نمیکنن زیاد  پسر من ۱۸ ماهشه فک کنم همون حدودا باشه  ۱۵ ماهگی ۱۰ ...

جنب و جوش ک زیاد داره از ده ماه و نیم راه افتاد کلا استپ وزنی کرده بود حدود ۴ماه هنوزم زیر خط سبزه

عزیزم یعنی تپلی نشه مشکلی داره؟ بچه سالم باشه وزنشم نرمال باشه خوبه دیگه.دختر من الان ک 18ماهشه هنوز ...

ن گلم نگفتم مشکلی داره میگم زیر خطه نرماله 

بهداصت ک اصلا هیچی سرشون نمیشه ولی دکترش راضی نیست 

شاید واسه شیر مادر باشه ک لاغره من دخترم شیرخشکیه ۵ ماهش کامله ۱۰ کیلو ولی خب قدشم ۷۰

شاید باور نکنی ولی بچم شیش ماه بیشتر شیر منو نخورد بعدشم شیر خشکی شد الانم حدود ۲ هفته شاید بیشتره ک شیر خشکم لب نزده اصلا نمیخوره فقط غذا 

شما چ شیر خشکی میدی؟من حداقل توغذاهاش بریزم 

نمیدونی ک چی بدم وزن گیریش خوب بشه؟حالا پودر مکملی شربتی چیزی اگ میدونی شما بگو من ب دکترش بگم ببینم اجازه میده 

شاید باور نکنی ولی بچم شیش ماه بیشتر شیر منو نخورد بعدشم شیر خشکی شد الانم حدود ۲ هفته شاید بیشتره ک ...

عزیزم شیرخشکم میدادی وزنش پایین بود؟؟؟

من نان ۱ میدم اپتامیل ی قوطی گرفتم نساخت بهش

نان عالیه

سویق کودک هست شنیدم میگن خوبه واسه وزن گیری

❤💋
عزیزم شیرخشکم میدادی وزنش پایین بود؟؟؟ من نان ۱ میدم اپتامیل ی قوطی گرفتم نساخت بهش نان عالیه سوی ...

اره گلم بچم باشیر من وزنش بیشتر بود 

هرنوع شیر خشکی بگی امتحان کردم ولی اصلا رووزنش اثر نداشت 

مرسی گلم حتما نان نیگیرم امتحان میکنم اگ با شیشه نخورد میریزم توغذاهاش دگ مجبورم 

ممنون حتما از عطاری میگیرم سویق 

منم شنیدم‌گندم خوبه ولی بنظرت گندم یا سویق کودک؟کدوم بهتره؟؟

اره گلم بچم باشیر من وزنش بیشتر بود  هرنوع شیر خشکی بگی امتحان کردم ولی اصلا رووزنش اثر نداشت& ...

من خودم رو بارداری گندم خوردم ولی خب امتحان نکردم سویق کودکو ی چی نگم ک مدیونت بشم بهتره ازه دکترش بپرسی

❤💋
من خودم رو بارداری گندم خوردم ولی خب امتحان نکردم سویق کودکو ی چی نگم ک مدیونت بشم بهتره ازه دکترش ب ...

ممنون گلم ک وقت گذاشتی 

حتما میپرسم 

بازم مرسی ازت