2777
2789

بچها سلام 

امروز خبردارشدم دانشگاه گرگان قبول شدم 

میهش بهم بگید چطوریه؟ خوبه؟ 

البته میدونم حالاحالاها مجازی اما اگه قسمت شد برم دانشگاه 

مردم گرگان چطورین؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم خوبی داره و شهر خوبیه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مهندسی علوم دامی. واقعا خیلی خوبه؟؟؟ 

ولی کلا رشته کشاورزی خوندن خیلی عاقبت نداره تو کشور ما...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی کلا رشته کشاورزی خوندن خیلی عاقبت نداره تو کشور ما...

عزیزم هیچ رشته ای جز رشته های پزشکی تو کشور ما عاقبت نداره

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
عزیزم هیچ رشته ای جز رشته های پزشکی تو کشور ما عاقبت نداره

تا حدی درسته ولی باز برخی رشته ها رو میشه باهاشون یک کار یا فعالیتی کرد. ولی کشاورزی واقعا پیدا کردن کار براش سخته.