2777
2789

عدس پخته رو با پیاز خیلی ریز شده سرخ کن یکم زعفران ادویه هم بزن بریز لای برنج دم کن خیلی خوشمزه میشه من اینجوری عدس پلو میزارم گوشت چرخ کرده هم میزنم

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس رو بپز جدا

برنج رو بزار و عدس هارو بدون آبش خالی کن توش و برنجت هم بریز توش همراه با روغن و نمک. آب برنجت ک تموم شد دمش بده. 

جدا میدونی پیاز داغ همراه با کشمش یا گوشت چرخی یا مرغ ریش یا ریز شده هم درس کنی و بریزی روش و نوش جان کنی

برنجت هم 30 دقیقه تا 45 دقیقه دم میاد. بستگی ب شعلت داره

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
عدس ابپز رو بنداز رو پیاز داغ بعد ادویه بزن کمی تفت بده و نصف قاشق رب بزن و زعفرون دم کرده...برنج اب ...

باید وقتی زعفرون رو اضافه کردی آبش کامل خشک بشه. بعد بذاری لای  برنج؟