2777
2789
عنوان

کار مناسب برای همه

96 بازدید | 4 پست

سلام خدمت همه ی دوستان 

من نماینده ی فروش 

هستم.

کار بسیار راحت هست.

شما ابتدا بصورت کاملا رایگان به عنوان نماینده توی سایت عضو میشید بعد میتونید به صورت دورکاری و اینترنتی فروشگاه ها و مراکز فروش رو در این سایت عضو کنید .

زمانی ک یک فروشگاه رو عضو میکنید مبلغ 46500 تومان برای شما واریز میشه 

بعد از اون با هر فروش اون فروشگاه شما هم سود میگیرید .

و بعد از اینکه 20 فروشگاه عضو کنید شما میتونید بازنشسته  بشید و بطور مادام العمر سود فروش کالاهارو میگیرید

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

سلام خدمت همه ی دوستان 

من نماینده ی فروش 

http://vitringram.com/i/32311

هستم.

کار بسیار راحت هست.

شما ابتدا بصورت کاملا رایگان به عنوان نماینده توی سایت عضو میشید بعد میتونید به صورت دورکاری و اینترنتی فروشگاه ها و مراکز فروش رو در این سایت عضو کنید .

زمانی ک یک فروشگاه رو عضو میکنید مبلغ 46500 تومان برای شما واریز میشه 

بعد از اون با هر فروش اون فروشگاه شما هم سود میگیرید .

و بعد از اینکه 20 فروشگاه عضو کنید شما میتونید بازنشسته  بشید و بطور مادام العمر سود فروش کالاهارو میگیرید

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

این سایت ب این صورت هست که فروشگاه با عضویت در این سایت میتونن محصولاتشون رو ب فروش بذارن

و لینک اختصاصی و دلخواه بدست میارن

در گوگل مپ اسم فروشگاهشون ایجاد میشه

درگاه بانکی و نماد الکترونیکی میگیرن

دارای سرور و دامین میشن

پوستر و تبلیغات درون شهری رایگان بهشون میدن

میتونن با خریدار انلاین در ارتباط باشن و درباره ی کالا صحبت کنن

سامانه ی پیامکی رایگان در اختیارشون قرار میگیره و میتونن باتمام خریدار ها پیام ها ی حراجی یا هرچیزی رو ب اشتراک

بذارن

و کلی مزیت های دیگه کهو بصورت رایگان به نمایندگان فروش توضیح داده میشه

برای مشاهده سایت وعضویت به این لینک برید

برای اطلاعات بیشتر در ت‌ل‌گ‌ر‌ام

پیام بدید poshtiban_0981

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این کار برای همه ، 

دانشجویان 

خانم های خانه دار 

حتی به عنوان شغل دوم مناسب هست 

و سود خوبی هم بدست میارید 

میتونید از فروشگاه های اطرافتون شروع کنید .

فروشگاه#  

#کاراینترنتی

#کار

#درامد