2777
2789

سری جدید شروع شده؟

قبلا ساعت ۱۱بود

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما نگاه میکنید؟  من هیچوقت حوصلم نشده برنامشو نگاه کنم ولی خودم خیلی بازی می‌کنم

منم بازی میکنم ب خاطر همین میخام برنامشو ببینم تا حالا ندیدم راستش

خدایا شکرت ... ❤🌹
خدايي من متوجه نميشم چه بازيه  يه توضيح بده ثواب ميكني

زیاد بلد نیستم

دو تا گروه  شهروند و مافیا هستن ک شهروندا باید مافیا هاروتشخیص بدن و از بازی بندازن بیرون

بازی جالبیه 

خدایا شکرت ... ❤🌹

منم متوجه نمیشدم 

چندبار ک برنامه شو نگا کنی متوجه میشی

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

یه گروهن 

شامل ۳تا مافیا

مابقی شهروند سفید هستن که بینشون دکتر و کاراگاه دارن که به نفع شهروندا کار میکنن همه باید باهم کاری کنن تا اون سه تا مافیا رو پیدا کنن

وظیفه اون سه تا مافیا اینکه همه رو نسبت به هم مشکوک کنن وخودشون شهروندسفید نشون بدن تا زنده بمونن 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
مافیا چه طور بازیش? میشه یکی توضیح بده?

در کل بازی جالبیه تنها چیزی که تو این بازی به درد میخوره مهارت سخن وری و حرف زدنه یعنی شما اگه یه شهروند سفیدی باید باکلامت ثابت کنی که بی خطری 

و اگه مافیا باشی باید بامهارت به بقیه سوظن بزنی تا از خطر حذف شدن نجات پیدا کنی