2777
2789
عنوان

تجربه ی عمل بینی من با دکتر علیرضا سلطانی فر

| مشاهده متن کامل بحث + 79316 بازدید | 74 پست

الهی خیرو خوشی نبینه سلطانیفر .الهی دستش بشکنه تا دیگه نتونه عمل کنه چند نفر دیگه هم مثه من بدبخت کنه چه بسا زیادن تعداد کسایی که مثل من بدبختشون کرده و فقط وقتی باهم چت میکنیم نفرینش میکنیم .مشکل هیچکدوم از مارو گردن نگرفته خیر ندیده توروخدا گول عکسای پیجشو نخورید که من خودم گول همونارو خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خیرو خوشی نبینه سلطانیفر .الهی دستش بشکنه تا دیگه نتونه عمل کنه چند نفر دیگه هم مثه من بدبخت کن ...

الهی آمین خیر ندیده بینی منو نابود کرد اصن روم نمیشه جایی بگم دماغمو عمل کردم ،اصن از بس گند میزنه پستای اینستاشو قفل کرده ک کسی براش کامنت نزاره فقط کارای خوبشو تو پیج میزاره خیر ندیده

سلام دوستان میخواستم تجربه جراحی بینیمو باشما به اشتراک بزارم من سه ساله پیشه دکتر سلطانی فر عمل کردم نمونه کارشونو‌توی ارایشگاه دیدم وخیلی خوشم اومد ادرس گرفتم رفتم مشاوره شدم کمی تحقیق کردم وعمل کردم😊الان سه ساله که ازعمل بینی خوشگلم میگذره وبسیاااااررررر راضی هستم وفک کنم کل خاندانم پیشه دکتر عمل کردن😂به نظر من اگر کسی تو فکر جراحی بینی هست یه بار پیشه دکتر مشاوره بشه 

من ۲سال پیش دکتر سلطانی فر عمل کردم ۶ماه اول خیلی راضی نبودم اما الان خیلی راضی هستم واقعا بینی تا ورمش نخوابه نمیشه نظر داد هر موقه میرفتم میگفت ورمه و به من دارو میداد و کم کم ناامید تر میشدم اما بعد یک سال عالی شد از اون چیزی که فکر میکردم بهتر شد زمانی فهمیدم که عکس قبل از عمل دیدم من که به خیلی ها  پیشنهاد میکنم با این که از شهرستان بودم و سخت اما ارزش داشت 

سلام،من قصد داشتم بینیم رو عمل کنم،رفتم پیش سلطانی فر واسه مشاوره گفت بینی شما خوب میشه،بهم وقت عمل داد و بیعانه دادم و نوبت عمل رو هم گرفتم،خلاصه اینکه گفتم بزار یه روز برم نمونه کارشو از نزدیک ببینم،امروز یعنی سه شنبه رفتم مطبش،چشمتون روز بد نبینه ده،پونزده نفر که عمل کرده بودن اومده بودن واسه ویزیت،هیچ کدوم راضی نبودن،یکی نوکش کج بود یکی قوس نداشت و صاف بود،یکی اومده بود میگفت سوراخهای بینیم بیش از حد نا متقارنه،خلاصه اینکه کلا منصرف شدم،حالا ببینم یه دکتر خوب پیدا میکنم.اینو گفتم که قبل از عمل حتما برین کارهاشو از نزدیک ببینید