2777
2789
عنوان

توالت‌های چین 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اینجوری نیست چینی ها بشدت تمیز و با شخصیتن و این چیزا براشون مهمه تو هند دستشویی وجود نداره و مردم جلو چشم بقیه تو خیابون شماره یک و دو رو ول میکنن کشور بشدت کثیف و حال بهم زنیه

من چین زندگی میکنم اصلا اینطورنیست🙃

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا یه بنده خدایی سفرنامه نوشته‌بود، عکس هم گرفته بود. توالت هاشون مقل مال ما بود،  زمینی، بع ...

اون تو فرودگاه بوده مخصوص مردها

ولی هم توالت فرنگی دازن هم مثل توالت های ما فقط اونا ک مثل ما هست عمقش کمتره

بقیه ش هم‌مث ماست فقط کثیفن اب ندارن😖😖 

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
وااا من خودم چین رفتم  دیگه هرکی هرچی گفت رو باور نکن راحت

عکس هم گرفته بود.  نوشته بود کلا قضای حاجت رو کار شخصی و خصوصی نمیدونند و در حضور دیگران به راحتی انجامش میدن

والا یه بنده خدایی سفرنامه نوشته‌بود، عکس هم گرفته بود. توالت هاشون مقل مال ما بود،  زمینی، بع ...

من که رفتم اصلا همچین چیزی ندیدم ! شاید تو روستاها بوده  ولی تو هند دیدم که گوشه خیابون دستشویی میکنن ، 

تو چین نیست خیلی از کشورا هستن

دسشویی های مردانه سرپایی

کنار هم 

تازه اصلا هم براشون مساله ای نیست که کسی هست اونجا 

من یه بار اشتباها وارد دسشویی مردانه شدم

صحنه های چندشی دیدم😷

من تو سنگاپور و مالزی دیدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من که رفتم اصلا همچین چیزی ندیدم ! شاید تو روستاها بوده  ولی تو هند دیدم که گوشه خیابون دستشویی ...

هند فقط رو دیوار😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عکس هم گرفته بود.  نوشته بود کلا قضای حاجت رو کار شخصی و خصوصی نمیدونند و در حضور دیگران به راح ...

منم دیدم میگم دروغه!!

هم رستورانها هم تو پارکها

برو ببین دقیقا کدوم شهر هست؟ 

تو چین نیست خیلی از کشورا هستن دسشویی های مردانه سرپایی کنار هم  تازه اصلا هم براشون مساله ا ...

تو خود ایران نیست همچی چیزی ولی توالت عمومی پارک ها رو روی دیوارش مشخصه چه کارا کردن..قسمت مردونه

من که رفتم اصلا همچین چیزی ندیدم ! شاید تو روستاها بوده  ولی تو هند دیدم که گوشه خیابون دستشویی ...

خوب برای اینه که هند به شدت فقیر زیاده و داخل خونه هاشون سرویس بهداشتی ندارن ن حمام نه توالت 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.