2777
2789

اونهایی که مادر هستن لطفا بگن

اگر یه روزی پسرتون

نه اهل خلاف باشه،نه دود و دم ،نه رفیق و ...

ولی زود جوش باشه و غر غرو(نه همیشه)

کلا دیدین بعضی بچه ها ذاتا پاکن ولی زود از کوره در میرن و حساسن

در یه کلام بچه بد اخلاقتون رو

دیگه دوسش ندارین؟

در چه حد دوسش ندارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شیرینه ولی ادبش ازخودش شیرین تر اما مامانا بچه هاشونو درک میکنن هرچند دلشون بشکنه ازشون

بعدم باز ی مسئله دیگه هست نباید ب بچه باج داد یعنی همین اخلاقشو دست آویز کنه

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

نه مگه میشه ادم بچش هر چی باشه دوسش داره باز

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

مادر معمولا بچشو به هر حال دوست داره ولی خوب مثلا اگه بچه سر همین زودجوشیش یه بی احترامی بدی به مادرش بکنه دیگه اون مادر با یه قلب شکسته بچشو دوست داره،بین مادری که از بچش دلشکستس با مادری که دلشکسته نیست تفاوت هست به هر حال،مادر هم انسانه و ممکنه یه جاهایی کم بیاره،حتی در مورد بچه ی خودش