مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 عنوان لکه بینی یه هفته ب پریود.بیاییییین توروخدااااا 90 بازدید | 15 پست سلام خانوما.من یه هفته دیگه موعدمه.۲ روز پیش هم پاپ اسمیر دادم.اقدام ب حاملگی ام.دیشب و امروز روی لباسم لکه های قهوه ای بود و دستشویی ک میرم ترشح قهوه ای دارم.از چیه؟کسی میدونه؟ ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم 1399/07/24 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 😐 ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
zahraaam__ عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1481 شاید بخاطر همون پاپ اسمیره شایدم حاملگی 🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃 که گناه دگران برتو نخواهند نوشت
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 شاید بخاطر همون پاپ اسمیره شایدم حاملگی اخه روز بعده پاپ اسمیر لکه اومدشما علائمت چی بود؟ ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 منم دو روز دیگه موعودمه نمیدونم اون تو چخبره دعام کنین😔 انشالله ک حامله ایمن صبح بی بی چک زدم منفی بود🤕اینقد مامانم بهم گفته ...منی ک بچه دوس ندارم هم دلم میخاد زودتر حامله شم😑 ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 بخاطر اینکه ماپسمیر گرفتن شاید باشه روز بعد پاپ اسمیر لکه دیدم.بخاطر پاپ اسمیره؟ ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
zahraaam__ عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1481 اخه روز بعده پاپ اسمیر لکه اومد شما علائمت چی بود؟ من دقیقا علائم پریودی شدید اصلا فکر میکردم الان یهو پریود میشم 🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃 که گناه دگران برتو نخواهند نوشت
portwine عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 615 عزیزم من هم حامله بودم لک قهوه ای دیده بودم که دکترم میگفت لانه گزینی. هم وقتی پاپسمیر دادم. واسه همین نمیشه دقیق گفت
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 عزیزم من هم حامله بودم لک قهوه ای دیده بودم که دکترم میگفت لانه گزینی. هم وقتی پاپسمیر دادم. واسه هم ... بعد پاپ اسمیر همون روز لکه دیدی؟یا روزای بعدش؟امروز صبح بی بی زدم منفی بود.جوابش درسته؟یه هفته مونده ب پریودی ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
portwine عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 615 چند ماه اقدامی؟خیلی زود زدی من روز موعدم بی بی زده بودم منفی بود. دو سه روز بعد پاپسمیر لک دیدم بعدش خوب شده بود .
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 چند ماه اقدامی؟خیلی زود زدی من روز موعدم بی بی زده بودم منفی بود. دو سه روز بعد پاپسمیر لک دیدم بعدش ... ۲ ماهه منظم رابطه دارم.اما از فروردین جلوگیری نکردم. ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
مژی۷۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/14 تعداد پست: 230 چند ماه اقدامی؟خیلی زود زدی من روز موعدم بی بی زده بودم منفی بود. دو سه روز بعد پاپسمیر لک دیدم بعدش ... اره....اخه شنیده بودم واسه بعضیا جواب میده.گفتم شاید جواب بده ۲ آذر ۹۹ آزمایشم مثبت شد😍😍😍توروخدا دعا کنین سالم بیاد بغلم
portwine عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 615 توکل بخدا انشاله هر چی خیر صلاح .خدابهت نی نی سالم و صالح بده عزیزم