2777
2789
عنوان

سزارین و شکم آویزان

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 73 پست
حقیقتش تا بحال سزارین کرده شکم تخت ندیدم .. هرچی سزارینی دیدم شکمش همونجوری مونده .. یکی از دلایلی ک ...

منم زایمان طبیعی میخواستم ولی زود کیسه آبم ترکید ترسیدم بچه چیزیش بشه رفتم سز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم زایمان طبیعی میخواستم ولی زود کیسه آبم ترکید ترسیدم بچه چیزیش بشه رفتم سز

یه چی واسه خودش میگه که بگه طبیعی بهتره خواهرمن دو تا سزارین کرده شکمش مثل کتاب صافه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من خودم قبلا تو باشگاه مربی بودم واسه همین میدونستم چه کارایی باید انجام بدم  کلا ۵ یا ۶ تا حر ...

مرسی گلم

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕