۲۴ روزه زایمان سزارین کردم،شکمم آویزونه و بزرگه کسی هست که زایمان سزارین کرده و حالا شکمش به حالت قبلی برگشته باشه؟چیکار کردین رست شد لطفا به منم بگین دارم دیوونه میشم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من با اینکه درد داشتم شلوار کن دار پوشیدم و با روسری بستم بعد اون هم با شکم بند میبستم تا نه ماه ورزش هم میکردم شکمم با وجود دو تا سزارین جمع شد خداذوشکر ورزش شکم خیلی تاثیر داره
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
من با دوتا زایمان شکمم تخته تخت🤗 از همون اول آب و مایعات سرد و یخ حذف کردم بعد ۴۰ روزگی ورز ...
عزیزم .من زایمانم طبیعی بودش الان میخوام ورزش شروع کنم ولی نمیدونم چی؟
میشه بگی چ ورزشهایی میکردی؟
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
منم الان شکم بند بعد زایمان میبندم،گن طبی و از تجهیزات پزشکی بگیرم؟
آره
این که من دارم به جز خودش دور کمر یه کش اضافه هم داره!
فرم بدنم مثل قبل شد، کمر باریک
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من با اینکه درد داشتم شلوار کن دار پوشیدم و با روسری بستم بعد اون هم با شکم بند میبینم تا نه ماه ورز ...
چ ورزشهای شکمیای انجام میدادی گلم؟
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم