2777
2789
عنوان

سزارین و شکم آویزان

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 73 پست
برنامه ورزش در خانه از گوگل پلی دانلود کن 

مرسی گلم

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم

🌹

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
عزیزم .من زایمانم طبیعی بودش الان میخوام ورزش شروع کنم ولی نمی‌دونم چی؟ میشه بگی چ ورزش‌هایی میکردی ...

من خودم قبلا تو باشگاه مربی بودم واسه همین میدونستم چه کارایی باید انجام بدم 

کلا ۵ یا ۶ تا حرکت هر روز انجام میدادم به مدت ۶ ماه

روزی حدودا ۲۰ دقیقه زمان میبرد 

قبلش هم ۵ مین میرقصیدم واسه گرم کردن 

حرکتا مال پیلاتس بود، پهلو شکم زیر شکم باس..ن سی..نه فقط انجام میدادم

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

من با اینکه درد داشتم شلوار کن دار پوشیدم و با روسری بستم بعد اون هم با شکم بند میبستم تا نه ماه ورز ...

آخه چرا میگن بستن زیاد و زودتر از ۴۰ روز چسبندگی رحم میاره 

من درد نداشتم میتونستمم ببندم ولی نبستم ترسیدم راستش 

قبلش شکم نداشتی چند کیلو بودی بعد لاعری چند شدی

قبل بارداری ۶۰

تو بارداری تهوعم زیاد بود تا هفته ۱۸ شدم ۵۰

تا آخرش شدم ۷۲

۶ ماه بعد زایمان ۵۵کیلو

یک سال بعدش ۴۹ کیلو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من از روز۵ زایمان با شال شکممو بستم خودمم زیاد وزن اضافه نکردم الان بعد۴ماه شکمم جمع شده و پوستمم سفت شد اینایی که میگن ندیدیم اونا رعایت نکردن وخودشونو ول کردن

💫تیکر تولد یکسالگی پسرم💫
نمیدونم پایینش آویزونه

من ۴۶ روزه زایمان کردم. البته طبیعی.

برای منم اویزون شده بود

ولی الان خیلییییییی بهتر شده

کار خاصی هم نکردم. نگران نباش عزیزم

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
آخه چرا میگن بستن زیاد و زودتر از ۴۰ روز چسبندگی رحم میاره  من درد نداشتم میتونستمم ببندم ولی ...

بستن چسبندگی نمیاره خود پروسه سزارین چسبندگی میاره عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

تا چهل روز شکم مثل ژله شل و اویزونه وقتی هنوز زخمات خوب نشدن چطور توقع داری شکمت بره تو بقیشم به ژنتیک و رژیم غذائی و ورزش ربط داره که کی شکمت کامل بره تو من که چند روز بعد زایمانم کرونا اومد افسرده و خونه نشین شدم هنوز انگار حاملم 🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند