2777
2789
عنوان

سزارین و شکم آویزان

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 73 پست

من خیلی زود شکمم تخت شد کمتر از یکماه

ولی پوستش مثل سابق نبود و شل بود. دیگه نفهمیدم کی شاید ۵ ۶ ماهگی پسرم کاملا سفت شده بود مثل سابق. 

احتمالا ژنتیکه البته من شیر نمیدادم و تو تغذیه خیلی رعایت میکردم و کلا کم خوراکم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دوتا زایمان شکمم تخته تخت🤗

از همون اول آب و مایعات سرد و یخ حذف کردم 

بعد ۴۰ روزگی ورزش شروع کردم 

برنج و نون کم میخوردم 

به نظر خودم نخوردن مایعات سرد و ورزش مرتب باعث شد شکم اصلا نیارم 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

از ۴۰ روزگی گن طبی بستم بعد دوماهگی سفتش کردم لاغر هم شدم اما پوستم تا چهار پنج ماه آویزون بود! ا ...

منم الان شکم بند بعد زایمان میبندم،گن طبی و از تجهیزات پزشکی بگیرم؟

دارم میبندم فرقی نمیکنه😔😔

گلم ۹ ماه بدنت درگیر بوده ۹ماهه داشتی وزن میگرقتی میخوای ۲۰‌روزه همشون بره ..به بدنت فرصت بده بزار ۹ ماه یه سال بگذره بعد ببین بدنت در چ وضع

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

من با اینکه درد داشتم شلوار کن دار پوشیدم و با روسری بستم بعد اون هم با شکم بند میبستم تا نه ماه ورزش هم میکردم شکمم با وجود دو تا سزارین جمع شد  خداذوشکر ورزش شکم خیلی تاثیر داره

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من با دوتا زایمان شکمم تخته تخت🤗 از همون اول آب و مایعات سرد و یخ حذف کردم  بعد ۴۰ روزگی ورز ...

عزیزم .من زایمانم طبیعی بودش الان میخوام ورزش شروع کنم ولی نمی‌دونم چی؟

میشه بگی چ ورزش‌هایی میکردی؟

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
منم الان شکم بند بعد زایمان میبندم،گن طبی و از تجهیزات پزشکی بگیرم؟

آره 

این که من دارم به جز خودش دور کمر یه کش اضافه هم داره!

فرم بدنم مثل قبل شد، کمر باریک

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من با اینکه درد داشتم شلوار کن دار پوشیدم و با روسری بستم بعد اون هم با شکم بند میبینم تا نه ماه ورز ...

چ ورزش‌های شکمی‌ای انجام میدادی گلم؟

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چ ورزش‌های شکمی‌ای انجام میدادی گلم؟

برنامه ورزش در خانه از گوگل پلی دانلود کن 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم