2777
2789
عنوان

وای چقد درد😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😫😫😫😫😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 38 پست
غذاهایی که دفعشون راحته بیشتر بخورید.مصرف گوشت و لبنیات را کم کنید. اب ولرم زیاد بخورید. تو تشت اب گ ...

میگن بتادین زخم رو تازه نگه میداره و زمان خوب شدن رو بیشتر میکنع درسته؟

برا من دیگ داش بزرگ میشد ی توده هم بیرون زده بودوک اونم برداشتم

برای منم یه توده داره، مثل حالت گوشت اضافه،، ولی تا یبوست نداشته باشم مشکلی ندارم.... یبوست بشم، حالت شقاق میشه و باز میشه دردناک و خونریزی.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب نگران هزینش بودم  مگه دردش چجوریه که میگی خیلی بده؟😔😔😢

وحشتناکه ببین چ دردیه ک دکتر ب من میگف دردش وحشتناکه میتونی تحمل کنی😢😢منم فک میکردم مث سزارین ولی اصن قابل مقایسه نیس.از من ب شما نصیحت رژیم غذایی رو رعایت کنید ک احتیاج ب عمل نشید

ما خانوادگی کلا سابقه ی یبوست و بواسیر داریم، من ۲۳ سالمه و پارسال از دردش داشتم میمردم، الانم گاهی وقتا میگیره اما عین قبل نیست خدا رو شکر، انقدر میترسم به مرحله ی عمل برسم

زایمان طبیعی بدترش میکنه؟ یا ربطی نداره؟

اوخ آغا ترسوندیم😆😆 نمیرم😢😢😢😢😢

عزیزم رژیم غذایی رو رعایت کن همیشه خوراکی های فیبردار بخور سالاد و سبزی و روغن زیتون همیشه توی برنامه غذاییت باشه.سبوس گندم توی شیربخور روزی۸لیوان اب رو حتما بخور.روزانه اندازه ۸تا پرتقال میوه مصرف کن.اینا خیلی بهت کمک میکنه

ما خانوادگی کلا سابقه ی یبوست و بواسیر داریم، من ۲۳ سالمه و پارسال از دردش داشتم میمردم، الانم گاهی ...

زایمان و بارداری تاثیر داره شما رژیم غذایی رو رعایت کن ک یبوست نگیری وگرنه دردای وحشتناک میا سراغت.درد بعد عمل از دردی ک پارسال کشیدی خیلی بیشتره