2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود و بی بی چک کمرنگ

191 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من 10روز از موعدم میگذره پریروز بی بی زدم مثبت شد ولی با خط خیلی کمرنگه صورتی،ولی قابل دیدن.

من نامنظم بود پری هام،اما قبلش 4ماه ال دی خوردم بعد نخوردم و اقدام داشتم البته نمیدونم روز تخمک گذاری بود یا ن....خلاصه همیشه منفی بود و اینجوری نشده بود

علایم هم فقط سوزش معده دارم و صورتم پر جوش شده کمر دردم دارم...تکرر ادرار و حس بویایی شدید از بچگی داشتم🤣

یک هفته مونده ب پری یک لک صورتی اندازه عدس دیدم.

بعد 3روز یهویی گلاب ب روتون آب شفاف ازم اومد بدون بو فک کردم پری اومد.الانم ترشح دارم سفید بدون بو...نمیدونم دلمو خوش کنم یا ن😕

🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شا الله که بارداری درسته هر ترشحی رو نمیشه گفت ولی زیاد شدن ترشحات نشونه ی بارداریه، مخصوصا اگه هم زیاد از حد باشه هم شفاف و آبکی باشه رقیق تر از قبل باشه، البته معذرت میخام واضح توضیح دادم دوستان گلم

دسترسی ندارم

مگ داروخانه نیس اطرافتون بالاخره هرجا باشید ی داروخانه‌ هست ک 

پیدا کن بزار خیالت راحت بشه 

ولی عزیزم ب احتمال زیاد مثبته چون اگ خبری میخواست بشه تا الان میشد خونریزی میکردی. 10 روز ک کم نیس 

ســڪوتـ قــوی تــریݩ 💪فــریــاد اســتــ🎈💎
مگ داروخانه نیس اطرافتون بالاخره هرجا باشید ی داروخانه‌ هست ک  پیدا کن بزار خیالت راحت بشه&nbs ...

هست اما نمیخوام تا برم مشهد تست بزنم،برم‌مستقیم آزمایش ولی دل ت دلم نیس

🥴
پس اگه اینجوری نبودی و تازه اینطوری شدی و زیاد شده و اینکه بی بو و آبکیه و پنیری نیس پس از علایم بار ...

خدا از دهنت بشنوه،باش چشم درخواست دوستی دادم قبول کن گلم

🥴