2777
2789

انقدر برادرم بهم استرس داد که تصمیم گرفتم هر چی پول این ور و اون ور دارم بذارم رو هم یه آپارتمان بخرم.

با دو میلیارد و چهل میلیون تو یکی از شهرک های اطراف یه آپارتمان گیرم اومد. قشنگ وسط بیابونه. دور تا دورش هیچی نیست. تازه پیش خریده. دو سال دیگه تحویل میدن. 

طرف گفت اینجا رو دارن جاده میکشن و قیمتش خیلی رشد میکنه تا دو سال دیگه. من که چشمم آب نمیخوره ولی هیچی دیگه گیرم نیومد. واقعا خیلی گشتم

خدا رو شکر خودم مجردم و قرار نیست توش زندگی کنم. وگرنه دق میکردم. چه جوری ما جوونا قراره تشکیل زندگی بدیم آخه؟ 

خیلی نا امیدم. هیچ آینده ای رو نمیتونم متصور بشم. مشکلات جامعه به کنار مشکلات زندگی خودم که روز به روز بیشتر و سخت تر میشه. کاش این کابوس تموم میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کدوم شهری؟ اینجایی ک ما هستیم(ساری)با دو میلیارد میشه یه خونه خیلی خوب خرید.بنظرم دارن سرتون کلاه میزارن

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻