2777
2789

یعنی کروناس .چند روز گردنم درد میکرد شدید فکر کردم از ورزش امروز حس میکنم حس بویایی چشایی ام داره کم میشه و البته تنگی نفسم گرفتم علائم شما هام هپینطوری بود

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم این علایم رو داشت نوشیدنی گرم توفلاکس درست کن بذار کنار دستت از طرفی هم یه پارچ شربت آب لیمو عسل درست کن و مداوم بخور

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
علائم همه مثل هم نیست. من فقط حس بویایی نداشتم

حس چشایی داشتی.من دوتا بچه کوچیک دارم😭چقدر طول کشید خوب بشی

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

این ها علائم ش هست عزیزم.

من که چشایی و بویایی رو تا روز اخرداشتم خداروشکر.

علائم در همه متفاوته.

.

‌‌.

اگه تنگی نفس داری،نزار تشدید کنه برو دکتر سی تی بگیره و اکسیژنت رو چک کنه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

انشالله که کرونا نباشه یا اگرم هست خفیف باشه

حتما روزی چندبار اینکاری ک میگم انجام بده داخل یه لیوان‌ابجوش یه قاشق غذا خوری جوش شیرین بریز و یه حوله بزار روسرت و دهان و بینی نفس بکش

مایعات گرم و غذاهای مقوی هم زیاد بخور

از کجا فکر می‌کنی گرفته باشی؟

تنگی نفس حس بویایی و چشایی ام کاملا نه ولی نصف شده