2777
2789
عنوان

حق با کیه ؟

509 بازدید | 28 پست

دوستان من خواهر شوهرمم ازم بزرگتره ،هر وقت باهاش رو به رو میشم ،توی چشمام نگاه نمیکنه ، نمی دونم سلام کنم یا نه ،کلا با من مشکل داره .چند روز پیش از بیرون اومدیم توی حیاط با مادرشوهرم داشتیم حرف میزدیم ،اونم از پشت سرم اومد ،منم نا خود آگاه برگشتم بهش سلام کردم ،جواب سلامم رو نداد ، بعد مادر شوهرم بهش گفت ، فلانی با تو بود سلام کرد ،باز خودشو زد به اون راه و جواب نداد .من این موضوع رو به همسرم گفتم ، ناراحت شده و به جای اینکه حق رو به من بده و بگه کار خواهرش اشتباه هستش ،شروع میکنه به ایراد گرفتن و عیب جویی توی خانواده من .منم بهش گفتم اینایی که تو میگی رو من قبول دارم ، چون خانواده من ایراد دارن ،من نباید از خواهر شوهرم ایراد بگیرم ؟ نباید از بی ادبی و بی احترامیش ناراحت بشم ؟واقعا حق با کیه ؟با من یا همسرم ؟سر همین موضوه دو روزه باهام قهره 😐

تعداد رای : 53
نظرسنجی
حق با منه
52
98%
حق با همسرته
1
1%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماس گلم اینکه کاملا مشخص و واضحه ولی شمام بنظدم مساله روبزرگش کردی خوهر شوهرت محل نداد نده بدرک حقارت و کوچیکی خودشه😂تو چرا حالتو بد میکنی

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

معلومه که حق باتوهه عزیزم مثه شوهرت باش هیچوقت زیر باره ایرادات خانوادت نرو که بکوبه تو سرت تو و سو استفاده کنه اینجور مواقع همیشه پشتشون باش خانوادت یعنی خودت ولی واقعا چشه ان خواهرشوهرت به شوهرت میخواستی بگی حمایت هم حدی داره منم شریکه زندگیتم کجا میخای حامیه من باشی پس  

❤❤❤❤
هیچوقت زیر باره ایرادات خانوادت نرو که بکوبه تو سرت تو و سو استفاده کنه اینجور مواقع همیشه پشتشون با ...

سعی دارم آدم عادلی باشه ، فکر نمیکردم‌ واقعا همچین برخوردی رو 😔

به نظرم إسی جون اصلا برات مهم نباشه،،لابد حالش خوب نیست،،یه چیزیش کمه خواهر شوهرت،،شما هم فقط میری اونجا با مادر شوهرت صمیمی باش،بعدم چیزای پیش افتاده هیچ وقت برا شوهرت نگو ،محل نداده که نداده

سعی دارم آدم عادلی باشه ، فکر نمیکردم‌ واقعا همچین برخوردی رو 😔

خواهرشو ترجیح داده میدونسته حق باتوهه دسته پیش گرفته از این به بعد به رو خودت نیار به خانوادشم بیش از قبل احترام بزار گله اینام نکن بلکه تعریفم بکن اینجوری شاید تو اینجور مواقع عادلانه برخورد کرد ولی برات مهم نباشه چون میشه نقطعه حرص دادنت فداسرت که محل نداد شما انقدر ارزش داری که اون مهم نباشه هرچند که بی ادبی یه عده ادمها خرد و عصبی میکنه اما ارزشت بالاتر از این جور ادمهاست 

❤❤❤❤

حق باتوئه ...اما این حرف و از مامانم یاد گرفتم ک هیییییچوقت رفتار بد خانواده همسرت و به خودش نگو ...باهمون ادما رک و راست حرف بزن ببین مشکلشون چیه یا اگه خوشش نمیاد در حد همون سلام کافیه شما شخصیت خودت و میرسونی اونم بی شخصیتی خودشو

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉