داشت شیرمیخورد وقتی نگاهش کردم دیدم خوابه وقت خوابش هم بود ولی وسط دعوا مگه میشه بخوابه بچه ۱۸ روزه نباید گریه میکرد؟چیکار کنم بنظرتون ضربه خورده مغزش علائم خطرناکش چیه نیم ساعت پیش این اتفاق افتاد خدانگذره از شوهر عوضیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا میدونی شوهرت عقل درست وحسابی نداره چرادوباره بچه دارشدی دختر حالا خدابهت بچه داده چرا دیوونش می ...
خب من ۱۰ روزه خونه خودم اومدم و این اقا واسه خونه خرید نکردن سیب زمینی پیاز هم نیست منم از دعوا جلوگیری کردم گفتم خودم یکیو میفرستم بره بگیره بیاره اومد دید خودم خرید کردم اومد زد منو که من مگ پول مفت دارم واقعا نمیدونم جی بگم نمیفهمم چه رفتاری باید داشته باشم من حتی بخار وسیله باخودش دعوا نکردم گفتم زن زائو هستم نگیرم خودمو باهاش
برای زایمانم اینجوری خر میشه و همش کتکم میزنه دیگه اصلا براش بچه نمیارم اصلااا ۲ سال ۴ ماهشه
آخی دقیقا هم سنه پسر کوچیکه منه گناه داره برو بغلش کن بوسش کن استرس و اضطراب میگیره دعوای شمارو متوجه میشه الانم ک ی بچه اومده روش خیلی مراقب روحیاتش باش سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی عزیزم بحث نکن با شوهرت وقتی میدونی میزنتت ب خودت و بچه هات برس عزیزم با شوهرتم ب وقتش با زبون و مهربونی صحبت کن رامش کن الان باید ب بچه هات مخصوصا اولی عشق و آرامش بدی فضای خونه رو آروم نگه دار گناه دارن طفل معصومات
تاقبل زایمانم خوب بود ولی وقتط زایمان میکنم عوض اینکه حمایت کنن منو توی بیمارستان هم بامن بخاطر ترخیصم دعوا کردن و من های های توی اتاقم جلوی همه گریه میکردم و اشکمو دراورد