2777
2789

بچه ها امروز ۲۸هفتگی رفتم سونو گفت احتمالا جنین پاچنبریه حتما برو سونو ۳بعدی،توی انومالی جای دیگه رفته بودم گفت سالمه،چقدر به اشتباه سونوگرافی امیدوار باشم؟برا کسی پیش اومده تو سونو احتمال بدن و بعد از زایمان بفهمه که اشتباه کردن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پا چنبری اشتباه نمیشه چون ۲۸ هفته دیگه شکل گرفته حالتش.یه  جنین سالم نمیتونه پاهاشو به داخل بچرخونه وقتی سونو نشون میده ینی هست. اما هیچ مشکلی نداره با کفش و قالب کاملا درست میشه پسر جاریم اینجور بود. یه سوال انومالی ریسکت بالا نبود

روانشناسی کودک
معمولا تو سونو عادی مشخص نمیشه چجوری تشخیص داده دکترت؟! نگران نباش اگرم خدای نکرده پاچنبری بود درم ...

من تحمل درمانشو ندارم متاسفانه،نمیتونم ببینم بچه چند روزه پاس تو گچ باشه نابود میشم بخدا،تو رو خدا دعا کنید برام

به من میگفتن احتمال دیسپلازی استخوان داره. رشد پاهاش ۱ ماه عقبه. چندجا هم رفتم سونو همه همینو میگفتن. نهایت گفتن اگر سالم باشه احتمالا ریزه میزه و قد کوتاه هست.....خلاصه اینکه دختر ما دنیا اومد، دیسپلازی که نداشت هیچ، تازه ریزه میزه هم نبود و حتی قدش از میانگین بلندتر بود و همچنان هم بعد از ۲ سال با همین فرمون میره جلو و قدش بلندتر از میانگینه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
خیلی دلم اشوبه،ناخواسته بود ناشکری کردم

عزیزم پاچنبری درمان داره نگران نباش انشالله که نیس اگرم هست شدید نباشه الهی

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
پا چنبری اشتباه نمیشه چون ۲۸ هفته دیگه شکل گرفته حالتش.یه  جنین سالم نمیتونه پاهاشو به داخل بچر ...

نه اصلا انومالی دقیقا نوشته کلاب فود چک شده و کاملا سالمه،نمیدونم به کدوم سونو اعتماد کنم