2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من مشاور تغذيه و رژيم درمانيم ميتونم كمكت كنم ❤️

ممنون

من میخوام رژیم بگیرم ولی به خاطر کرونا میترسم برم مطب طبق چیزی که توی سایت ها گشتم 7 کیلو اضافه وزن دارم میخوام ببینم کدوم رژیم بهتره 

شما کمکی میتونید بکیند؟؟

ممنون من میخوام رژیم بگیرم ولی به خاطر کرونا میترسم برم مطب طبق چیزی که توی سایت ها گشتم 7 کیلو اضا ...

گلم من قبل از كرونا توي مركز تغذيه و رژيم و باشگاه برنامه غذايي ارائه ميدادم الان انلاين كار ميكنم.رژيمام اصلا سخت نيست غذاي سفره و هرچي بگين براتون ميزارم تضميني ماهي دو تا پنج كيلو كم ميكنين👌🏻با پشتيباني انلاين 24 ساعته خودم 

هزينه هى دوره يكماهه هم 25 تومنه

نظرتون درموردش چیه؟؟

خب ببينين اين رژيما به صورت سيستمي هستن يني براي فقط شما نيستن.10 مدل رژيم دارن به هركسي يكيشو ميدن 

ولي رژيمي كه زير نظر مشاور باشه براش وقت گذاشته ميشه و صد درصد مناسب شرايط بدنتون هستش

چقدر کم کردی؟؟هزینه انلاینش چقدره؟؟؟ رژیمش سنگینه؟؟

نه سنگین نیست من متوجه نمیشم که رژیمم چون غذا ها رو خودت انتخاب میکنی

هزینه دوره اصلیش 250 هست هر از سه ماه 150 تومن باید واریز کنی!

من از عید رژیمم 20 کیلو کم کردم تا حالا