2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی شش ماهه باردارم... از اول ازدواجمون باردار شدم الان شش ماهمه خب شش ماهه خونمون همین شکله مامانم چند بار گفتن شکل خونه رو عوض کنیم محکم گفتم نه چون نه جسمشو داشتم بعدم دوس داشتم خودمم نظر بدمو بتونم فعالیت کنم امشب خانواده همسرم بعد کلی مدت اومدن پیشمون مادر همسرم گفتن میخواین عوض کنیم شکلشو خیلی وقته اینجوریه و اینا... خلاصه چن بار محترمانه گفتم باشه بعدا ان شا الله فارغ بشم رسیدم انجام میدم.... گفتم باشه بعدا لطفا

مادر همسرم اصرار به اصرار که بیا تغییر بدیم هر چی گفتم الان نه کار خودشونو کردن... خیلی اعصابم خورده الان چرا حرفمو گوش ندادن گفتن اگر بدت اومد برش می گردونیم شکل قبل از این ناراحتم چرا حرفمو گوش ندادن... هر چی گفتم بابا تلویزیونم آنتنش خراب میشه گوش ندادن یکمی ددلخورم میدونم از رو محبته اما... دلم خیلی ناراحته دلمم براي مامانم میسوزه بهش محکم گفتم نه... از اون طرف چرا احترام قائل نشدن برای حرفم

عزیزم مومن باید خوشبین باشه....مطمئن باش دوست دارن اینقدر زیاد که با اینکار خواستن بهت نشون بدن....س ...

ممنونم مطمئنم عزیزم خیلی بهم لطف دارن اما... نمی دونم شاید هم خیلی حساس شدم... 

از نظر شخصیه من زیاد فرقی نمیکنه دکوراسیون خونه چجوری باشه....نه اینکه آدم شلخته باشما....نه. ولی سخت نمیگیرم چوم اگه سخت گرفتم خودم اذیت میشم فکرم رو چیزایه دیگه متمرکز میکنم و انرژی ام رو برای چیزایی که از نظرم اهمیت ندارن هدر نمیدم

از نظر شخصیه من زیاد فرقی نمیکنه دکوراسیون خونه چجوری باشه....نه اینکه آدم شلخته باشما....نه. ولی سخ ...

برای منم خیلی مهم نیس... اما.... دلم میخواست نظرمو در نظر می گرفتن گفتم الان باشه اینجوری