2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رفته جایی‌خواستگاری حالا اومدن در خونمون برای تحقیق

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد نکن. حتما از همسرش یا فامیل همسرش یا همسایه هاشون پرس و جو کن. پشیمونی بعدش فایده نداره

نمی‌دونم چطور باید پیداشون کنم آخه خودش میگه دوس دارم بهم اعتماد کنی ،و‌گذشته رو فراموش کنی اینم بگم نظامی هست و بسیار معتقد و متعصب

و خدایی که به شدت کافیست😊⁦❤️⁩
منم می‌خوام با آقایی که همسرش رو طلاق داده ازدواج کنم😔نکنه به منم دروغ گفته باشه 😔چون میگه همسرم خ ...

توی فامیل داشتیم همچین موردی مثل خودت

اما خوشبخت شدن

همیشه اینطوری نیست که بخوان دروغ بگن

توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمی‌دونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران می‌خوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡

فک کنم همین که به خانواده دختره بگی چه دروغایی گفتن خودشون پشیمون میشن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...