حدود دوساله از شوهرم جدا شدم حالا رفته جایی خواستگاری خانواده دختره هم اومدن در خونمون برای تحقیق کلی هم پشت سر من دروغ گفته بودن مثلا پای پسره مشکل داشت اصلا معلول جسمی حرکتی بود حالا گفتن من پاشو اینجوری کردم یا گفتن ما گفتیم ۶ ماه برین زندگی کنین درصورتی که اینجور نبود گفتن من زندگی کن نبودم و میخواستم اقدام به قتل کنم حالا خیلی عصبانیم که چرا انقدر دروغ گفتن چیکار کنم دوست ندارم وصلتشون جور شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میخوام با آقایی که همسرش رو طلاق داده ازدواج کنم😔نکنه به منم دروغ گفته باشه 😔چون میگه همسرم خ ...
توی فامیل داشتیم همچین موردی مثل خودت
اما خوشبخت شدن
همیشه اینطوری نیست که بخوان دروغ بگن
توی تاپیک های جنجالی و مخصوصا عکس منو تگ کنید خانوما🤦🙏🥰۹۹/۹/۹ نمیدونم چخبره که اینقدر امضا گذاشتید براش🔫😑..گذشته از اینا حال خوب رو برای تک تک عزیزای دلم و مردم ایران میخوام🥰🥰🌻و همین طور عزت نفس و اعتماد به نفس بالا در خانوم ها و آقایون💕💕💕💕💕به امید روزی که حقوق زنان و مردان برابر بشه چه در ایران چه در تمام دنیا💕💕🧡🧡
فک کنم همین که به خانواده دختره بگی چه دروغایی گفتن خودشون پشیمون میشن
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...