2777
2789

خدا نیاره اونروزی رو ک بابام ی سرماخورگی کوچیییک داشته باشه😑انقددد لوس میکنه خودشو انتظار داره وقتی سرما میخوره دیگ همه اعضای خانواده ردیف بشن خدمت کنن😑

همش عای و عوی میکنه فرقی هم نمیکنه نصف شب صب لنگ ظهر اصلااا نصف شبی همه بیدار میشن با صدای آیییی هاش

هی میگیم خوب اخ چیکار کنیم سرماخوردی دیگ قرصتو خوردی چاییتو خوردی غذاتو خوردی ما چیکار کنیم اخ چ گناهی کردیم نصف شبی باید پاشیم الکی

والا من اینهمه سرما میخورم چ شدید چ ضعیف مظلوم میرم تپ اتاقم میخوابم تا وقتی خوب شم

ینی رسما دهنمون سرویس شده ها الانم ک بخاطر کرونا میگن تا میتونین از بیمار دوری کنین ما دیگ قرص و غذاشو میدیم دیگ میریم تو اتاقامون اونم تو حال جا انداختیم اونجا میخوابه ولی باز توقع داره بشینیم بالا سرش😐

عایا مال شماها هم اینطوریه؟!😶

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییییی،واسه من بابام نیست شوهرم یکم لوسه ولی خودم خیلی موقع مریضی دل نازک میشم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حالا اوایل مریضیشم ببینه ما زیاد نازشو نمیکشیم ب ی بهانه ای زنگ میزنه ب عمم یا مامان بزرگم تو دماغی حرف میزنه ک همه بفهمن مریضه هی زنگ بزنن بهش نازشو بکشن قربون صدقش برن🤐

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°