2777
2789
عنوان

برام دعا کنید زندگی توخونه ۴۰ متری خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 29 پست
ممنون عزیزم انشااله خدا به ار وها ودل پاک هممون نگاههای قشنگ بندازه دع کردم یه پول خوب رسوند تونستیم ...

انشاءالله😍

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
خداروشکر خونه مادرشوهر نیسی منم سالنم دو تا دوازده متری میخوره فقط بدون اتاق 6ساله اینجام دارم دیوون ...

خا کمکت کنه مال منم همونه فقط ۳تا فرش میخوره

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو خونه سی و شش متری زندگی میکنم..  ولی خیلی خونه مو دوست دارم خیلی... الان یه تغییراتی دا ...

چقد خوب که خونتو دوسداری اخه تونه پدری بزرگ بود هنوز بعد ۸سال نتونستم عادت کنم

ما همون زمینم نداریم😖

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم انشااله دل همه رو خدا شادکنه واقعا عدالتش چیا به یکی دوتادو تا ویلاوخونه چند صد متری یکی ارزویه یه خونا ۱۰۰ متری؟؟؟؟

خدا دلتو شاد کنه عزیزم  ان شاءالله تا یک سال دیگه تو خونه خودت باشی یه خونه بزرگ همونجوری که د ...

ممنون ماکا جان قربون دل مهربونت الاهی خدا ارزو به دلت نزاره همه براورده بشه خانمی

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم انشااله دل همه رو خدا شادکنه واقعا عدالتش چیا به یکی دوتادو تا ویلاوخونه ...

چی بگم والا!

حرفم بزنیم قطع دسترسی میشیم :/

فقط بگم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که دیگه قدرت خرید هیچی رو نداریم

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
ممنون ماکا جان قربون دل مهربونت الاهی خدا ارزو به دلت نزاره همه براورده بشه خانمی

فدات عزیزم 💚💚💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
چی بگم والا! حرفم بزنیم قطع دسترسی میشیم :/ فقط بگم خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که دیگه قدرت خرید ...

همینه یه شاخه اهن رو کردن ۳ میلیون اخه با باد که ساخته نمیشه امشب به شوهری گفتم فک کنم بایدمثل خونه قدیمیا پل چوبی سقفشو بسازیم

خانه 40متری آرزوی خیلی هاست.دراین دوران 

واقعااااااخدایا عدالتت چیه ویلا باغ خونه تو لواسون هزارمتری یکی ۴۰ متری ارزوشه نابرابری نامردی نیس

نه بخدا پشیمون نمیشم  خواستگار پولدار و پزشک و از هر نظر بخوای داشتم رد کردم  دعا کن به ...

الاهی برسی نتیجه خوب بگیری هیچ وقت از انتخابی که کردی نادم نباشی عزیز.

همینه یه شاخه اهن رو کردن ۳ میلیون اخه با باد که ساخته نمیشه امشب به شوهری گفتم فک کنم بایدمثل خونه ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
چقد خوب که خونتو دوسداری اخه تونه پدری بزرگ بود هنوز بعد ۸سال نتونستم عادت کنم

عزیزم..

منم خونه پدریم تقریبا بزرگه... 

ولی من خونه خودمو دوست دارم. چون توش ارامشه و هر کاری خودم بخوام میکنم.. 

البته من زندگی تو خوابگاه و تو یه اتاق با پنج نفرو هم تجربه کردم.. 

و زندگی تو خونه مادربزرگم با مدل قدیمی و دست شویی حموم تو زیر زمین😯😯😯

ولی همین خونه ی سی و شش متری برام خیلی خیلی ارامش بخشه..

الانم ذوق دارم برم زودتر خرید کنم...کلا سبک خونه رو دارم عوض میکنم... 

امروز ب سرم زد تختمم بفروشم.. اتاقو مدل سنتی بچینم...کتابخونه مم بیارم تو اتاق و کلی ام گلدون بخرم..