2777
2789

سلام به همه ....‌ 🖐❤  می خواستم یه مطلب خیلی خیلی خیلی مهم رو به عرضتون برسونم! 

که اگه حواستون نباشه خیلی خیلی بد میشه .. 🥶

"مومو" رو می شناسید؟! 👇👇مهمِ .. بخونید!

⭕️ هشدار پلیس درباره ارسال کلیپ‌های چالش «مومو» برای دانش آموزان
🔸رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا:🔹در روز‌های اخیر شاهد مطرح شدن چالش «مومو» در سطح برخی استان‌های کشور به خصوص استان‌های جنوبی بوده ایم و برخی کاربران که بیشتر آن‌ها دانش آموز بوده اند پیام‌هایی حاوی محتوا و تصاویر مومو دریافت کرده اند.
🔹رسیدگی به ارسال پیام‌ها و کلیپ‌های موسوم به «مومو» به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفته و بزودی افراد داخلی که هدفشان اذیت و آزار دانش آموزان بوده است، گرفتار قانون می‌شوند.
🔹"مومو" چالش خطرناک آنلاینی بسیار شبیه به بازی نهنگ آبی است که ابتدا از فیسبوک شروع شد و بعدتر از طریق واتس آپ گسترش پیدا کرد. هدف از این بازی ترسناک، قربانی کردن کودکان و نوجوانان بوده است. «مومو» کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند در صورتی که از دستورات او پیروی نکنند در شب به رویشان ظاهر شده و آن‌ها را نفرین می‌کند/ باشگاه خبرنگاران جوان
(جهت اینکه در روبیکا مسدود نشوید گوگل افرادی با ظاهر مومو را نخوردی و فقط آنها را گزارش کرده )

سریع برید بلاکش کنید👇👇

https://wa.me/ 16135502052
بچه ها برین اینو بلاک کنین نیاد پی ویتون منم بلاکش کردم...
همه رو بلاکش کنن و پخشش کنن اگه رفت پی وی کسی ک هکش میکنه و همه چی میکنه زود باشین
هرچه سریعتر بهتر!!!!

من خودم بلاکش کردم ؛ نمیدونم شایعه ست یا چیز دیگه ولی بالاخره احتیاط شرطِ عقله!

با تشکر🥰🥰

لطفا لایک کنید ممنون🖤

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است