2777
2789
عنوان

تو رو قران کمک😭😭😭😭

881 بازدید | 126 پست

من وسواس شدید دارم.. 

کل روزهام داره به شستن و طهارت میگذره.. 

تمام مشکلاتم از دستشویی شروع میشه😥 الانم که دارم این تاپسک میزنم از غصه دارم دق میکنم بهم نگید برو پیش مشاوره فایده نداشته 🤒 اگر حساسید نخونید وقتی میرم دسشویی خصوصا تو دوران پریود اگر موقع بالا کشیدن لباس ی دفعه لباسم بخوره به بالا تر واژن تا صبح خوابم نمیبره یا تا وقتی باز برم دستشویی حتما باید برم دوباره خودم بشورم از اول کافیه فقط ترشحات اب بریزه روی بدنم تا برم زیر دوش😢😢بهم میگن تو جزئیات نرو اخه چطوری نرم وقتی میدونم ممکن دست خیس بخوره بهش بزنم به جایی خسته شدم دیگه از همه چی خیلی تلاش کردم خیلی تو رو خدا بگید اینطوری نجس میشم؟ و بگم من بدنمو خشک نمیکنم چون خشک کنم بیشتر حس نجاست دارم شماهم همینطورید؟ بهم گفتن شبیه بقیه باش شما حای من بودبد چیکار میکردید 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم یک دوره درگیر این مساله بودم و کاملا درکت میکنم، معمولا این یک واکنش به استرس و اضطرابه، سعی کن از تنش دوری کنی و آروم باشی، من بعد اتمام عامل اضطراب خیلی بهتر شدم، از مشاور خبره هم کمک بگیر

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من یه موقع داشتم وسواس میگرفتم

تو همین ترشحات و ...بعد گفتن همراه اینکه میشینید آب رو هم باز کن که اگه حس کردی ترشح بهت خورده درصد بالایی احتمال بدی آبه و بیخیال شی

دوستتون دارم 💕