2777
2789
عنوان

بیماری اپیگلوتیت

3844 بازدید | 19 پست

سلام،،خانما توروخدا کسی راجع به این بیماری چیزی میدونه ،،کمکم کنید باردارم یه ماهی میشه  ته گلوم یه چیزی مثل زبون هست دکترم رفتم دوبار هیچکدوم مثل احمقا تشخیص ندادن چیه گفتنلوزه هستش ورم کرده خوب میشه اماتو نت ک زدم دقیقا عکس همونه ک زده اپیگلوت،،اذیتم میکنه کسی اینمشکلو داشته؟؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

میدونم اپیگلوت چیه ولی تا حالا نشنیدم بیماری 🤔

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
میدونم اپیگلوت چیه ولی تا حالا نشنیدم بیماری 🤔

تو حلق ک نباید مشخص باشه؟؟اخه قبلا نبود دیده نمیشد الان همش حس میکنم یه چیزی تو گلومه قورتش میدم پایین نمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حلق ک نباید مشخص باشه؟؟اخه قبلا نبود دیده نمیشد الان همش حس میکنم یه چیزی تو گلومه قورتش میدم پای ...

والا از لحاظ تئوری طبق زیست  بخوام بگم اگه اپیگلوت مشکل دار باشه طرف اصلا خفه میشه چون غذایی که میخوره وارد نای میشه .باز از یه دکتر بپرس من در حد دبیرستان بلدم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عفونت اپی گلوت،یه قسمتی از حنجره است،معمولا باعث میشه سخت نفس بکشی همون خروسک تو بچه ها هس

یعنی عفونت باعث شده بزرگ بشه؟مشکل تنفس ندارم ولی حس بدی دارم ک باعث تهوعم میشه چند روزه اب نمک قرقره میکنم اما خوب نشده 

یعنی عفونت باعث شده بزرگ بشه؟مشکل تنفس ندارم ولی حس بدی دارم ک باعث تهوعم میشه چند روزه اب نمک قرقره ...

اپی گلوتیت که پرسیدین این هست ولی احتمالا همون تشخیص پزشک درست باشه چون اپی گلوتیت علایم غیر از اینا ک میگین داره

یعنی عفونت باعث شده بزرگ بشه؟مشکل تنفس ندارم ولی حس بدی دارم ک باعث تهوعم میشه چند روزه اب نمک قرقره ...

سلام عزیزم شما چه کردید با این مشکل ؟ من هم امروز تو آینه دیدم یه چیزی ته حلقمه.

انگار ته زبونم ورم داره آب دهنم مثل همیشه و به راحتی پایین نمیره

تو حلق ک نباید مشخص باشه؟؟اخه قبلا نبود دیده نمیشد الان همش حس میکنم یه چیزی تو گلومه قورتش میدم پای ...

استارتر توروبه قرآن بگو چه کردی ؟ من کرجم دکتر خوب میشناسی دارم میمیرم از ترس؟

استارتر توروبه قرآن بگو چه کردی ؟ من کرجم دکتر خوب میشناسی دارم میمیرم از ترس؟

عزیزم دکتر حلق رفتم اونم چیزی نگفت هنوزم هست توگلوم بعد فارغ شدنم مشکلی باهاش ندارم اذیتم نمیکنم،باردار ک بودم اینجوری شد گلوم معده ام ک اذیت می‌کرد فکر میکردم بخاطر  اینه اما بخاطر این نبوده

عزیزم دکتر حلق رفتم اونم چیزی نگفت هنوزم هست توگلوم بعد فارغ شدنم مشکلی باهاش ندارم اذیتم نمیکنم،بار ...

سلام گلم منم رفتم متخصص گوش و حلق و بینی خندید بهم گفت همه دارن زبون شما زیاد بیرون میاد و میتونی ته حلقت رو بببنی،واقعا هم نسبت به اطرافیانم زبون درازی دارم. و جالب اینکه منم مدتیه حس میکنم معده درد دارم 

سلام گلم منم رفتم متخصص گوش و حلق و بینی خندید بهم گفت همه دارن زبون شما زیاد بیرون میاد و میتونی ته ...

من قبلا نداشتم تو بارداری اینجوری شدم،،منتظر بودم بچم دنیا بیاد ببینم از بین میره یا نه اما نرفت الان معده ام خوبه