2777
2789
عنوان

نظرتون درموردکروناااا

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 99 پست
زیاد تحقیق کردم درمورد این روزها اگه یادت باشه سال ۲۰۱۲ رو گفتن پایان جهان از همونزمان جنگ وسیل و... ...

چقدر طول میکشه تموم شه ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ فرضیه ای از سال ۲۰۱۲ما وارد عصر آکواریوس شدیم وجهان یه تکون اساسی باید بخوره وپاکسازی شه همه ...

یعنی میشه یه روز این کرونا لعنتی نباشه 😖

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
جالب اینجاست که فقط دوروز بیماریش طول کشید ویهو خوب شد 

خواهر منم حدودا مهر یا ابان پارسال بود که گرفتن . زمانی که هنوز حرفی از کرونا نبود .

به قدری همه شون حالشون بد شده بود که واقعا نفس نمیتونستن بکشن . شوهر خواهرم بستری شد . دخترش بشدت بد حال .خودش حامله بود . اصلا بشدت خراب . دوست خواهرم که رفته بود پیشش اونم با بچه ش بشدت درگیر شدن . 

بچه خواهرم که بدنیا اومد تا یک ماهگی یهو نفسش می‌رفت . 

باور کن کرونا بوده . خدا می‌دونه از کی باما بوده که ما از اسفند خبردار شدیم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
میگه بیشتربرام بگی دلگرمی بدی بهم....این شرایط اقتصادی تاکی قراره داغون باشه؟

الان ماتو بعد پنجمیم وعصر ششم عصرطلاییه واونایی که این عصر پنجم رو تحمل کنن وارد عصرطلایی میشن فعلا زمین درحال خونه تکونیه

چقدر طول میکشه تموم شه ؟؟؟

بہ نظرت واکسن کی بہ دست مردم ایران میرسہ؟ بہ نظرت با این محدودیتھا وضعیت بھتر میشہ؟ دارویی میاد؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
دقیقااااا پسر من سال پیش آبان ی مریضی وحشتانکی گرفت در حد مرگگگگگگگگگگ دوروزه طول نکسید خوب شددد اون ...

بابای منم ابانماه پارسال ی بیماری وحشتناک گرفت که بیحال میشدشدید،طوری ک. اب ازدهنش میمومدمتوجه نمیشد...میگفتن انفلانزاس ولی همین کرونابوده بنظرم

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
الان ماتو بعد پنجمیم وعصر ششم عصرطلاییه واونایی که این عصر پنجم رو تحمل کنن وارد عصرطلایی میشن فعلا ...

یعنی چقدر طول میکشہ بہ عصر طلایی برسیم؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
الان ماتو بعد پنجمیم وعصر ششم عصرطلاییه واونایی که این عصر پنجم رو تحمل کنن وارد عصرطلایی میشن فعلا ...

باورکن من ی بچه میخام بیارم میترسمممم جرات اوردن بچه روهم نداریم....اخه جالبش اینجاس که بهداش تمام راهای پیشگیری روجمع کرده انگاریه سیاستیه پیشت تمام این مریضیاوگرونیاو...

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
سلام عزیزم هیچ بیمار زمینه ای نداشتی؟؟

نہ اصلا۔ یہ دردھایی رو تحمل کردم کہ ۔ احساس میکردم ھر لحظہ دارم سکتہ میکنم قلبم درد میگرفت نفسم سخت میشد یہ بارم کلا نتونستم تکون بخورم شوھرم آب قند داد منو رسوند بیمارستان ۔ ھنوزم استرس اون روزا حالمو بد میکنہ

میگن تا سال 2022هم ظاهرا ادامه داره.من حالا میگم زمین خستس میخاد تگون بخوره وآکواریوس اینا ولی آخه ا ...

زمین داره سعود میکنه به بعد پنجم زمین هیچ موجودی رو نمیکشه مگه زمین جنگ راه انداخته تمام کشت وکشتارا بخاطر کشتن زمینه حتی نفتشو که به عنوان خون زمینه دارن میکشن زمین زندست الان ۱۱سپتامبر هم بلوبین بود اصلا وجود نداشت چند درصد ساکنین زمین اصلا انسان نیستن

بچه ها تا آذر یا دی تحمل کنید، احتمال زیاد خبرهای خوب میاد . 

من پیج چند تا دکتر رو دنبال میکنم اونحا خوندم اینارو .

بعد اینکه چون قراره زودتر به کشورهایی بدن که درگیری شون بالاست مثه ایران . و به کشورهایی که تو فاز سه واکسن شرکت کردن .

دعا کنید همه چی خوب پیش بره و تاییدیه نهایی رو بگیرن 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
باورکن من ی بچه میخام بیارم میترسمممم جرات اوردن بچه روهم نداریم....اخه جالبش اینجاس که بهداش تمام ر ...

منم میخواستم دوبارہ باردار شم کرونا گرفتم انرژیم رفت نمیدونم اونایی کہ کرونا میگیرن میتونن دوبارہ باردار شن و بچہ سالم داشتہ باشن؟ فعلا دست نگہ داشتم