2777
2789
عنوان

لطفا ی ماسک خانگی، برای روشن شدن پوست بهم معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 29 پست
بخور با چی؟ فقط با آب یا چیزی بهش اضافه کنم؟ 

اگه پوستت چربه بهش یکم آبلیموبریز اگه خشکه هیچی. برای خوشبو شدنش میگن روغن اسطوخودوس ولی خب توهرخونه ای نیست نیازی هم نیست.من کلا فقط با آبلیمو میذارم بجوشه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم 🌸  چقدر روی پوست بمونه کافیه؟

ه ماسک ی رب تا بیست دقیقه این ماسک تا وقتی مث گچ سفت نشده نشور تا قشنگ الودگی رو از منافذصورتت بکشونه بیرون.مث ماسک سفیده تخم مرغ چسبندگی بالایی داره.بعد اولش با اب ولرم بعد با اب سرد بشور تا منافذبسته شه مث بخور،بعدش با آب سرد بشور.چون بخور منافذ رو بازمیکنه من بعد از بخور بدون اینکه صورتمو بشورم ماسک نشاسته و ماست رو میزنم تا الودگی از تو منافذ ک بازه بهترتمییزشه.این کارو تا زمانیکه ماسک دارم میکنم یعنی بخور میدم بعد ده دقیقه ک قشنگ صورتم عرق کرد بعدش بلافاصله ماسک رو میزنم بعد دوبتره با اب ولرم میشورم دوباره بخور تا ماسکم‌تموم شه.اب سرد شد دوباره بذار داغ شه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
پوستم مختلط هست

پس یکم‌بزن.

ه ماسک ی رب تا بیست دقیقه این ماسک تا وقتی مث گچ سفت نشده نشور تا قشنگ الودگی رو از منافذصورتت بکشون ...

ینی شما دوبار ماسک میذاری و دو بار بخور میدی؟ 

من اینجوری متوجه شدم، شما ببین درسته یا ن

اول بخور بدم، وقتی صورتم عرق کرد، ماسک رو بذارم روش، وقتی سفت شد با آب ولرم بشوم. بعد دوباره بخور بدم و ماسک بذارم. درسته؟ 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
ینی شما دوبار ماسک میذاری و دو بار بخور میدی؟  من اینجوری متوجه شدم، شما ببین درسته یا ن اول ...

احسنت درست متوجه شدی این کارو درهفته اگه وقت کردی دوبار درهفته انجام بده بخصوص بخصوص وقتی جوش زدی و ی مهمونی یا ی قراری با خاستگاری درپیشه ان شاءالله😄 انجام بده توهمون روزاول متوجه میشی ک چقدجوشه کوچیک شده یا محومیشهاگه کوچیک بوده.

البته من خودم ازوقتی متاهل شدم تنبل شدم نمیکنم این کارو اما بهت گفتم هوس کردم شوهرم بره بیرون انجام بدم ب امیدخدا.بعد۴سال😁 مجردی با این کار صورتم مث هلوبود‌الان فقط ابلیموگلاب میزنم شبا.اینم خوبه.

بعد ماسک هم ی مرطوب کنه ملایم ک چربی کمی داره بزن چون پوستت خشک میشه

احسنت درست متوجه شدی این کارو درهفته اگه وقت کردی دوبار درهفته انجام بده بخصوص بخصوص وقتی جوش زدی و ...

😂😂چشم. خیلی ممنون بابت راهنمایی تون 💙

بهترین ها رو براتون آرزو میکنم🌸

😂😂چشم. خیلی ممنون بابت راهنمایی تون 💙 بهترین ها رو براتون آرزو میکنم🌸

مرسی ی صلوات  برای نی نی دارشدن داداش میثمم ب زودی خدا اولاد سالموصالح بدون عمل بهش بده.

ی صلواتم برای سلامتی خونوادم و نی نیم ک بی دردسر ب دنیا بیاد و صحیحوسلامت باشه بفرست ممنون.

مرسی برای نی نی دارشدن داداش میثمم ب زودی خدا اولاد سالموصالح بدون عمل بهش بده. ی صلواتم برای سلامت ...

برای خودتون 5 تا صلوات فرستادم

برای برادرتون هم آیت الکرسی خوندم

برای خودتون 5 تا صلوات فرستادم برای برادرتون هم آیت الکرسی خوندم

مرسی عزیزم لطف کردی 

خوشبخت بشی ان شاءالله