2777
2789

سلام بچه ها 

دیروز ساعت 6غروب از واتس اپ یه شماره که عکس صداو سیمای جمهوری اسلامی روش بود باهام تماس گرفت و گفت من از برنامه رادیویی جام جم مزاحمتون میشم و شما برنده مسابقه بهترین مشترک همراه اول هستید که در این قرعه کشی که با حضور انلاین وزیر اقای جهرمی هستش شماره شما به قید قرعه بیرون اومده.بسیار حرفه ای و بدون کوچکترین سوتی گفتن شمارو وصل میکنیم به برنامه رادیویی آنلاین و مصاحبه کنید...در نهایت منم اینقدر بدون خطا برگزار شد که مصاحبه هم کردم و بعدش وصلم کردن اینور خط برا جایزه 6 میلیون تومانی....(اینم بگم من حسابدار هستم و 11تا حساب بانکی فعال دارم که باهاشون کار میکنم) اونور خط گفن بخاطر مسائل امنیتی شماره حساب یا کارت نمیخوایم ولی تلفن رو قطع نمیکنیم برو دم عابر بانک و یه موجودی از حسابت بگیر. که ما دوتا حواله 3 تومنی به حسابت بزنیم که بلوکه شده اس و فردا میری بانک و با کارت ملی  وکپی سیم کارت آزادش میکنی.دوستان از اونجایی که من خودم کارهای بانکی انحام میدم و اونا مثلا میگفتن میخوایم به حسابت مثلا3 تومن ساتنا کنیم شک کردم و متوجه شدم که کلاهبرداریه و میخوان منو بکشونن جلوی عابربانک که با رمزهایی که میکن و من میزنم پولو از حسابم بکشن...اینم بگم مشخصات حسابهای بانکی منو داشتن و هدفشون این بود که من حسابهایی که گردش داره رو بهشون بدم و همش میگفتن که این کارت که مثلا توش 10 هزارتومنه نمیشه چون کارمزد داره.منم از اونا زرنگتر میگفتم نه توی همین بریز....خخخخ هرکاری کردم پولو بزنن اخرش خودشون خسته شدن..دقیقا 1ساعت باهاشون صحبت کردم و اخراش دیوونه اشون کردم.خیلی خیلی مواظب باشید چون راحت کلاهبرداری میکنن .حتی شماره تلفن و ادرس صدا و سیما رو هم دادن اولش.شماره اشم میذارم که بدونین اگه زنگ زدن جواب ندین

09022415754

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا میدونم اون که زنگ میزنه انقدر هوشمندانه حرف میزنه قشنگ خیلی آرام آرام اقفال میشی یه بار هم یکی به من زنگ با همین عنوانی که گفتی دقیقا همین . شماره ی من واسه ی قزوینه . بیچاره به من گفت شما کجا هستید گفتم قزوین نیستم بعد گفت دیگه هیچی قزوین نیستید دیگه نمی تونیم جایزه تون رو بدیم . نمی دونم چرا ؟😂😂

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
آره واقعا میدونم اون که زنگ میزنه انقدر هوشمندانه حرف میزنه قشنگ خیلی آرام آرام اقفال میشی یه بار هم ...

اینا ه

همه فیلمشونه.یعنی اگه ادم ساده باشه و زودباور درجا حساب ادمو خالی میکنن.حالا کار به جایی رسیده بود که من گیرداده بودم سه تومنو بریز..بعدش شوهرم بهش پیام میداد میگفت پول بریز دیگه .به پلیس فتا هم اطلاع دادم.خسته اش کردیم.