2777
2789
عنوان

کاش دختر نبودم 😔

861 بازدید | 36 پست

دخترا همیشه باید عذاب بکشن فقط هم چون دخترن نامزدم خیلی خوبه خیلی دوسم داره تاحالا حرف بدی بهم نزده هر وقت هر چی بخوام میخره برام 

دیشب ک از سرکار اومد خونه دستمزد اون روزشو بهشون دادن بهم گف پونصد تومنو بردار براخودت منم برداشتم گف سیصد تومنم ب داداشم بدهکارم بدم بهش رفت انداخت رو اپن مامانش دید گرف برا خودش

اومد تو اتاق گف میتونم ازون پول دادم بهت سیصد بردارم میخام وسیله بخرم برا ماشین منم گفتم اره جرا ک ن

ی دو ساعت پیش زنگ زده میگه اومدم خونه ب مامان میگم سیصدو بده اگه نداد نمیگم گفتم چرا گف دیروزبرام فلان تومن فرش خریده سیصد تومن چیه گفتم چطور من خواستم برم لباس بگیرم گفتی ندارم ۳۰۰تومن‌از رو پولم برداشتی حالا اینجا اشکال نداره؟گف پسر باید پشت پدر مادرش باشه منو بزرگ کردن گفتم مگه منو پدر مادرم بزرگ نکردن ؟من نباید پشتشون باشم

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

همسرت روزی 800 درامد داره؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مامانم برام هر دفعه ۲۰ ۳۰میلیون جهاز نمیخره؟

گف تو دختری فرق داره

مثلا باید کارمندی چیزی بشی بهشون کمک کنی

فورا اشکم اومد چقد دام سوخت برا مامان بابام جیگرم کباب شد من انتظار ندارم ب پدر مادرم پول بده کسر شانه برام اصلا مامانم احتیاجی نداره 

مردا همینن دیگه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
اگه فکرت اینه باید سرکار بری و پول درباری فقط از پول خودت میتوانی به پدر مادرت بدی🌸

گلی من نمیخام از پول شوهرم بهشون بدم خداروشکر بابام دستش ب دهنش میرسه ازین ناراحتم ک چرا دخترا نمیتونن از پدر مادرشون حمایت کنن

ما دوتا دختریم

فردا پدر مادرم پیر بشن کی ازشون رسیدگی کنه؟

کاش خدا ی پسر ب مامانم میداد

نگو کاش دختر نبودم بگو کاش دختر بی ذست و پا نبودم وگرنه منم دخترم شوهرم جرعت نداره یه قرون ب مادر پدرشکمک کنه چرا؟چون دستشون ب دهنشون میرسه و نیاز ندارن خودمم ماهیانه یه تومن برمیدارم زن خرج داره 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
واسه ۳۰۰تومن دوس نداری دختر باشی😐

ادامه رو بخون

خداروشکر همسرم کارش خوبه ب ۳۰۰تومن اونروز چشم ندارم 

نظراتمو بخون