2777
2789

سلام،من هفته دیگه زایمان دارم،نی نیم تا به دنیا اومد باید عمل بشه و زیر نظر دکتر فروتن یا بهادر باشه،دکتر زنانم بیمارستان نمازی و مادروکودک رو معرفی کرده ،ولی خودش مادر و کودک سزارین نمیکنه،الان مهم بچمه،لطفا اگر تجربه زایمان و ان آی سی یو این بیمارستانا رو  دارین بگین

خدايا به اميد تو

والاآرامش میخوای ببرش مادروکودک 

میگن نمازی همه متخصصن انقدآزمایشای بیخودمیگیرن ازبچه دکترم که صبح ی سرمیادمیره ببرش مادروکودک مشکلش چیه انشاالله زودخوب میشه فروتن روزی ده تا عمل دارتونمازی نمیشه دیدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر کودک هم مجهز ار وهم تمیز تر تو این شرایط اونجا بهتر  انشاالله که زود خوب شه مگه مشکلش چیه ...

فتق دیافراگم داره،دکترم وفایی هست ولی میگه مادر و کودک نمیاد

خدايا به اميد تو
سلام تویه تاپیک گفتین قلب جنینتون سمت  راسته.دختر منم تازه بدنیا اومده قلبش سمت  راسته.اصل ...

سلام،بخاطر اینکه روده ها رفته بودن تو قفسه سینه قلبش کشیده شده بود سمت راست،بعد عمل و برگردوندون روده ها تو شکم،قلبش برگشته سرجای خودش

قلب سمت راست مشکلی پیش نمیاره عزیزم،نگران نباش میتونی ببری متخصص قلب کودکان چک کنه،مهه اینه که کارش رو درست انجام بده

خدايا به اميد تو
سلام،بخاطر اینکه روده ها رفته بودن تو قفسه سینه قلبش کشیده شده بود سمت راست،بعد عمل و برگردوندون رود ...

خیلی نگرانم.الهی بمیرم برا بچم الان بخاطر عفونت ریه بستریه.الان نمیدونم غصه ی چیو بخورم