2777
2789

براتون غذاخوردن سخت نبود؟من خیلی خجالت میکشم مخصوصا دوس دارم غذامو تندتند بخورم ولی ن دیگ مث گشنه ها سروصورتمو کثیف کنم.چیزی ب اسم اروم غذاخوردن نمیشناسم  اروم ارومم میخورم میلم زده میشه

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

من که یه قاشق میخوردم میرفتم تو اتاق تو کیفم اینه نگاه میکردم باز میومدم

چه ضایعی بودم من😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من که یه قاشق میخوردم میرفتم تو اتاق تو کیفم اینه نگاه میکردم باز میومدم چه ضایعی بودم من😂

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم اتفاقا تند تند غذا میخورم ولی همون روز اول فهمیدم کارم سخته 

هم کمتر میخوردم هم شمرده تر 

الان بعد از ۸ سال وقتی میرم اگه غذای مورد علاقم باشه دیگه رودربایسی رو میزارم کنار ولی خجالت میشم گاهی

تازه تخمه میوردن از ترس اینکه دندونام سیاه نشه با دس میشکوندمش 

تو کل عقد اینجوری بودم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من خونواده عموم هستن قبل عقد اصلا بحث ازدواج نبود  خیلی راحت بودم الان عقد کردم دیگه اونقدرا راحت نیستم نمیدونم چرا 😁اون موقع هفته ای سه چهار بار یا اونا میومدن خونه ما یا با مامانم اینا میرفتیم اونجا الان هفته ای یبار به زور میرم 

خخخ حالا زنداداش من عقد کرده بودن هر 2 ساعت ی بار ارایششو تمدید میکرد انققققد کرم میمالید   &nb ...

وای زن عمو من خونه مادربزرگم ساعت ۶ صبح بلند میشد ارایش میکرد 😅😅 من روز اول ی رژ زدم گفتم اینا که همیشه قیافه بدون ارایشمو دیدن چه کاریه همون رژو هم نمی زنم دیگه 😁

وای زن عمو من خونه مادربزرگم ساعت ۶ صبح بلند میشد ارایش میکرد 😅😅 من روز اول ی رژ زدم گفتم اینا که ...

من فقط دوس دارم چشم ابرومو ارایش کنم اینجوری صورتم از بی روح بودن درمیاد

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

من اولین بار ک ابگوشت یخ زده تو فریزرو میخواستن بدن بخورم گفتم نه من سیرم نخوردم فرداش قیمه پختن من خجالت میکشیدم دوتا لقمه خوردم خوشمزه نبودن گوشتم نخوردم گفتم من کلا گوشت نمیخورم😐حالا الان سریع میپرم گوشتارو بر میدارم برا خودم 😖😓

😆😆😆