2777
2789
عنوان

دلیل اخراج روز اول کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 28 پست
رابطه عمومی همون رفتار هست ظاهرم شلخته بود کمی چکار بکنم به عنوان یه دختر یعنی میگید ظاهر چقدر مهمه

خب عزیز دل کامل تو ضیح بده اگه راهنمایی میخای

چند سالته رشته و مهارتت چیه

تحصیلاتت چقدره

دنبال چکاری هستی

ظاهر فقط تمیز بودن و زبر پ زرنگ وکاری بودن مهمه 

اون کاری که ازن میخان مثل عروسک خودتو درست کنی هیچی ارزش نداره خودش یه مدل گدایی کردنه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

رابطه عمومی همون رفتار هست ظاهرم شلخته بود کمی چکار بکنم به عنوان یه دختر یعنی میگید ظاهر چقدر مهمه

ظاهرو تمیز و مرتب بودن خیلی مهمه. روابط عمومی هم یعنی خوب بتونی صحبت کنی و با مشتری با افراد خوب برخورد کنی و جذبشون کنی

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولی بود نه ارایش نداشتم ساده بود

منم چادری ام. 

سر همین چادر از مدرسه ی غیر انتفاعی اخراجم. کردن 

البته بهانشون چیز دیگه بود، ولی من فهمیدم از روز اول با ظاهر من به مشکل میخورن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

چرا اینجوری تایپ میکنی؟؟؟ انگار بلد نیستی بنویسی درست 

ببخشید رک میگم ولی اگه مدل صحبت کردنت مثل نوشتارت باشه حق دارن اخراجت کنن

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

گلم ظاهر خیلی مهم 

ادما اولین چیزی که میبینند ظاهرت هست پس همیشه مرتب باش یه ارایش ملایم هم داشته باش 

بعدش طرز رفتار و بیان هست همیشه ریست که میاد برو احوال پرسی کن 

رفتارت هم اینجوری نباشه که غرق کار کردن بشی یادت بره اصلا داری چکار می کنی وقتی خسته شدی حتما 5 ذقیقه به خودت استراحت بده برو یه چایی بخور  واسه خودت ارزش قائل شو

منم توی اولین تجربه کاری ام اشتباهاتی داشتم بعد یاد گرفتم اینجوری پرستیژت همیشه حفظ میشه حالا می خواد فروشندگی باشه یا استاد دانشگاه

ولی بنده می ترسم غرق کار میشوم راست میگید به پول حلال متقعد هستم طوری نشه کم کاری حساب بشه

خیلی کتابی حرف میزنی خدایی

ادم خسته میشه

خسته میشوم چیه اخه بگو خسته میشم

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)