2777
2789

سلام خانوما من دو روز اول پریود میشم روز اول خون قرمز پررنگ روز دوم خون قرمز همراه با یکمی لکه و لخته قهوه ای و روز سوم لخته هایی قهوه ای تیرهه ینی از چیه ؟ قراره اخر برج برم دکتر تجربه ای اگه دارید بگین ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز سوم اصلا خونی نمیاد فقد لکه های قهوه ای و لخته های قهوه ای خیلی تیرههه 

همیشه اینطور بودی یا تازه اینجور شدی 

بری دکتر احتمالا ازمایش هورمونی مینویسه و سونو 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
همیشه اینطور بودی یا تازه اینجور شدی  بری دکتر احتمالا ازمایش هورمونی مینویسه و سونو

یادم نمیاد قبلنو ینی دقت نکردم ولی . فک نکنم لخته داشتم ـ لخته الان دارم ـ هزینش ب نظرتون چقده

یادم نمیاد قبلنو ینی دقت نکردم ولی . فک نکنم لخته داشتم ـ لخته الان دارم ـ هزینش ب نظرتون چقده

الان کلا اکثرا عقب میندازن فک کنم ب خاطره فصله ازمایشا فک کنم سیصد چار صد ممکنه هم رحمت سرد شده باشه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

ماهای قبل چند روزه بودی  سیاهدونه با عسل بخور زنجبیل بخور لباس گرم بپوش غذا هایی با طبع گرم بخور  رازیانه بخور ببین بهتر میشی شایدم عفونت داری حالا باز برو دکتر بهتر میدونه

ماهای قبل چند روزه بودی  سیاهدونه با عسل بخور زنجبیل بخور لباس گرم بپوش غذا هایی با طبع گرم بخو ...

دو سه ماه خرما میخورم ماه پیش دمنوش تخم هویج خوردم دمنوش چای کوهی و توی چای هم دارچین و هل میریزم و فلفل سیاه میخورم سیاهدونه و عثلم برا این پریودم خوردم یک قاشق

دو سه ماه خرما میخورم ماه پیش دمنوش تخم هویج خوردم دمنوش چای کوهی و توی چای هم دارچین و هل میریزم و ...

باید بری دکتر ازمایش بدی شاید کیست داری 

این ماه قراره اقدام کنم ـ اقدام کنم اگه نگرف برم تا اول برم دکتر بعد اقدام کنم؟؟

قبلش دکتر رفتی ازمایشای کلی بدی ؟مثلا ویتامین d,یا چیزای دیگه تا سه ماه قبلم باید فولیک اسید بخوری روزی یکی