2777
2789

سلام بچه ها کسی هست که پریودش شدیدا نامرتب باشه و بیشتر با قرص و دارو پریود میشه تنبلی یا نارسایی تخمدان داره برای اقدام چطوری پریوداتونو مرتب کردین؟؟چه دارویی دکتر بهتون داده که هرماه مرتب بشین و اقدامم بکنین.ایا باردار شدین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شدید پریودام نامنظم بود دیشب تست زدم  مثبت بود با ی بچه ده ماهه چیکارکنم؟بزارمش😔😔😔😔

عزیزدلم در چه حد نامرتب بودی؟؟توروخدا نگهش دار اگه شرایطت خوبه تشکال نداره بچه هات باهم بزرگ میشن عزیزم 

من چندروره عقب انداختم یعنی پریودیم موعد ثابت نداره ولی از اخرین موعدم عقب انداختم هروز بی بی چک گزاشتم ولی منفی چه فایده نارسایی تخمدانم دارم نمیدونم با این وضعیت کی باردار میشم ولی ناامید نیستم.خدایا شکرت.

من هر دوسه ماه پریودمیشدم و گاهی آمپول میزدم تا پریودم، بعد که رفتم دکتر گفت سونوحتمابرو فلان جا، بعدتخمک بایدفریزکنی احتمال بارداری کمه چون آندونتریوزداری، کلی گریه کردم اونروز،، نوبت سونوم دوماه بعدازویزیت بود وقتی رفتم سونو گفت بارداری😊😊😊😊

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 
عزیزدلم در چه حد نامرتب بودی؟؟توروخدا نگهش دار اگه شرایطت خوبه تشکال نداره بچه هات باهم بزرگ میشن عز ...

اتفاق ی تاپیک زدن  همه همینو میکن 

مثلا ماه پیش ۱۴شدم ماه قبلش۳شدم اردبیشهت شدم دیگه نشدم تا دوماه پیش اصلا ی جوری بود

عزیزم باید تحت درمان باشی منم همینم الان که دارم میرم برای ای یو ای ولی میشی نگران نباش

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

من پریدم از همون اول نامنظم بود ییه ماه میشدم سه ماه نمیشدم کیست داشت تخمدانم تنبلی داشتم حتی اخرین بار قبل بارداری پنج ماه مریض نشدم قبلش اصلا قرص و اینام نمیخوردم بعد رفتم دکتر بهم دوفاستون و دوتا قرص دیگه داد که یادم نمیاد اسمشونو بعد تازه پرولاکتینمم بالا بود برا اونم قرص واژینال داده بود چندتا امپول زدم پرید شدم وحشتناک درد داشت بعد اون دیگه قرص هامو مرتب خوردم تو اقدامم بودم روزهای تخمک‌گذاری بعدش دیگه ماه بعد اومد دیگه موعد پریدم بود کلییی درد داشتم فکر میکردم میخوام پرید شم کلی رازیانه دم کرده و زعفران خوردم که مثلا پریدم زود بشه ولی بی بی زدم همون ماه اول باردار شده بودم باوورم نمیشد من خودم روی چهار پنج ماه حداقل حساب کرده بودم برا بارداری 

ای خدایاااا سکرت یعنی میشه منم مامان بشم😢😢

ایشاالله، اصلانگران نباش

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 
اتفاق ی تاپیک زدن  همه همینو میکن  مثلا ماه پیش ۱۴شدم ماه قبلش۳شدم اردبیشهت شدم دیگه نشدم ...

ولی هدیه خداست خیلیا در انتظار یه بچه هستن تا این جوجو به دنیا بیاد بزرگه حداقل یک سال و خورده ای شده توکل به خدا کن شاید برات سخت باشه ولی خداروشکر کن دوراز جونت اگه انتظار میکشیدی برای بچه خوب بود دوراز جونت البته.یه گشتی تو نی نی سایت بزن ببین برای یه نی نی مامانا چقد خودشونو به هر دری میزنن

عزیزم باید تحت درمان باشی منم همینم الان که دارم میرم برای ای یو ای ولی میشی نگران نباش

هستم تحت درمان فقط من اوایل بچه نمیخواستم حالا دو ماهی میشه جدی و پیوسته اقدام کردم و نتبجه نگرفتم ولی الان دیگه احساس میکنم بدون دارو پریود نمیشم قبلا باز خودم دوماه به بار پریود میشدم میدونی دارویی نداده بهم کهبخورم و سرماهم پریود بشم که برای نی نی هم ضرر نداشته باشه الان من ۳ روز عقب انداختم باردار نیستم دوباره باید برم‌پیش دکترم امپول بزنم چندروزم صبر کنم پری بیاد خیلی زمان از دست میدم 

من پریدم از همون اول نامنظم بود ییه ماه میشدم سه ماه نمیشدم کیست داشت تخمدانم تنبلی داشتم حتی اخرین ...

وای عزیزم چقد خوب چقد امیدوار شدم.هم دوفایتون میخوردی هم اقدام‌میکردی؟

وای عزیزم چقد خوب چقد امیدوار شدم.هم دوفایتون میخوردی هم اقدام‌میکردی؟

عزیزم من برا نامنظمی دکتر دارو داد بهم بعد دوفاستونم داد مثلا این ماه که پرید شدم گفت از فلان روز مثلا تا سه روز بخور منم خوردم نه که کامل بخوام بخورم بعد ماه بعد بعد پریدم دوباره قرار بود از فلان روز پریدی بخورم که دیگه به ماه بعد نکشید و باردار شده بودم