2777
2789
عنوان

LoLو omg

423 بازدید | 7 پست

میدونید LoL یا omg چیه؟

اگه میدونید که هیچ اگه نمیدونید باید بگم میخوام واسه دخترم عروسک بخرم،بعد یهو با LoLو omg اشنا شدم و فهمیدم عروسک خوبی به نظر میاد...

LoL یه عروسک تقریبا ۸ سانتی متریه که به صورت شانسی توی هربسته درمیاد و کلیییی توضیحات دیگه ، نمیشه اینجا براتون توضیح بدم ، چون خیییلییی طولانی میشه...

omg یه عروسک تقریبا ۲۰__۲۵ سانتی متریه که در واقع خواهر بزرگتر LoL هاست و اونم شانسیه...

اورجینال و فیک هم داره که من می خوام واسش اورجینال بخرم گفتم از شما بپرسم ببینم هردو رو واسش بخرم یا فقط LoL یا فقط omg؟؟؟

واقعا توش موندم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدلی که من میخوام بخرم قیمتش ۵۶۰ هزار تومن بود

یه دونه بخر ببین راضی هستی اگه خوب بود بعدش اون یکی رو بخر.واقعا گرونه همون یه دونه بسه. ببین بچت خوشش میاد اصن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
یه دونه بخر ببین راضی هستی اگه خوب بود بعدش اون یکی رو بخر.واقعا گرونه همون یه دونه بسه. ببین بچت خو ...

اره خوشش میاد 

خودش بهم اصرار کرد و منم دلم نیومد براش نخرم

اره خوشش میاد  خودش بهم اصرار کرد و منم دلم نیومد براش نخرم

آخی الهی پس مدلاشو نشونش بده ببین هرکدومو دوس داشت سفارش بده براش اگ از نظر مالی مشکلی نداری دوتاشو سفارش بده اگرنه بهش بگو فقط یک مدلو انتخاب کنه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
آخی الهی پس مدلاشو نشونش بده ببین هرکدومو دوس داشت سفارش بده براش اگ از نظر مالی مشکلی نداری دوتاشو ...

مشکل مالی که ندارم اما شوهرم یه کوچولو ی کوچولو مخالفت میکنه اما میتونم حلش کنم 

فعلا همین مدلا رو نشونش دادم ، بعدا میرم بقیشو نشونش بدم ، الان کار دارم 😉😉😂😂