2777
2789

الان با این اوصاع اقتصادی ...

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان ۸ ساله ازدواج کردم بچه نیاوردم الانم به خاطر این وضعیت میترسم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

والله من همیشه میگم کاش همون 11سال پیش تو دوران عقد حامله میشدم که انقد الان بدبختی نکشم هرچند اگه اون موقع هم میشدم مامانم ناخن هامو با انبر میکشید 😣

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
من الان ۸ ساله ازدواج کردم بچه نیاوردم الانم به خاطر این وضعیت میترسم

خدارو شکر من قبل این وضعیت به فکر افتادم و الا احتمالا میرفتم برای مقاومت سن 35  

دخترم تمام زندگی من
خدارو شکر من قبل این وضعیت به فکر افتادم و الا احتمالا میرفتم برای مقاومت سن 35    

آره واقعا.به خدا دیگه قصد داشتم بیارم اما ترسیدم گفتم حالا بازم ولش کن

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

اگر بخاطر وضعیته فرقی نمیکنه اونی که بچش بزرگم شده خرج داره نوزادم خرج داره کرونا هم برای همه هست 

من 33 سالم شده ولی هنوز نه بخاطر شرایطِ خودم نمیخوام

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

من تو ۲۴سالگی باردارشدم ۶ماهه بودم ازدست رفت ۹ماه بعدش بااردارشدم الان پسرم ۴سالشه ودوباره باردارم میگم کاااش سال اول باردار میشدم خودم الان۳۱ وشوهرم ۳۹😔

وخدایی که به شدت کافی است....
من ک 21 هستم و دانشجو شوهرمم دانشجو و 24 ساله همه میگن بجه بیار خودش بزرگ میشه بقیه بزرگ میکنن ولی م ...

اخه الان شرایط شما مناسب نیست وقتی دانشجویی و همسرت خیییییییییلی جا داره من شوهرم ۳۶ سالش بود