2777
2789

سلام من یازده هفته هستم 

علاىم رو میگم حدس بزنید ،کنجکاوم اصلا فرقی نداره برام چی باشه بچم فقط سالم باشه😍

صبحها ک از خواب بیدارمیشم  حالت تهوع دارم تا صبحونه نخورم خوب نمیشم بعدش اصلا ندارم 

قبلا عاشق چیزهای ترش بودم الان اصلا دوست ندارم عاشق چیزای شیرینم و شورم دوست دارم 

نسبت به قبلا ها بدنم خیلی سرد میشه 

اوایل ک فهمیدم باردارم خیلی میخوابیدم ولی الان نه حس میکنم یکمم زرنگ شدم 😀

امروزم اون تست جوش شیرین رو انجام دادم حالانمیدونم غلط یادرسته فقط یه کوچولو ابری مانند شد بالای لیوان درحد خیلی کم 

حالا حدس بزنید 😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه تو سوتو گرافی منتظر بودیم 5_6 تا خانوم از بیکاری اومدیم با روش رگ خونیv شکل داخل چشم پیش بینی کردیم برا همه مون درست بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من میگم پسر ....چون میگن مامان دختر تنبل میشه.....

😁😁فقط حدسه

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
ببین ولی نمیدونم چرا یه حسی تو دل خودم میگه دختر😂از کدوم علاىم گفتی

شیرینی و زرنگی چون دختر همش تنبلی ومیخای بخابی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
جوش شیرینو کاری ندارم ولی بقیه حس میکنم باتوجه بهشون دختره حالا جوش شیرین دختر بود یا پسر؟

تو نت خوندم اگ کف کنه سطح بالاش یعنی پسر ولی اگ موج ها ریش ریش به سمت پایین بره دختر ،واسه منم درحد خیلی کم کف نکردا فقط یه حالتی ابری مانندروش ایجاد شد 

من دقیقا برعکس صبح ک از خواب بیدار میشم خبری از ویار نیست انگار اصلا حامله نیستم اولش چیزای ترش دوسداشتم بعد ی مدت شیرین باز ترش مخصوصا ترشی جوش شیرینم انجام دادم اتفاقی نیفتاد تنبل هم شدم همش میفتم صورتم جوش زده رشد موهای پام و شکمم بسیاررر زیاد عین موی مرد شده 😶 خودم حس میکنم دخمله