2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کابوس باور نکردنی

7436 بازدید | 138 پست

سلام دوستای گلم. ماه هاست از خیانت کثیف شوهرم میگذره. و من دیگه به روال عادی زندگی برگشتم روزهای خیلی سخت و طاقت فرسا. شبی که فهمیدم قلبم شکست پاهام توان ایستادن نداشتن. شوهرم دورم زده بود کلی سوال تو ذهنم بود. 

چطوری دلت آمد با من اینکارو بکنی. اشکام امون نمیدادن تنها بودم و اصلا حال درستی نداشتم. ازش توضیح خواستم اینا چیه تو گوشی. اونم صاف تو چشمام نگاه کرد گفت صیغمه دوسش دارم. وقتی حالمو دید بغلم کرد و گفت عاشقتم همه چیزو میگم

چه نامرد 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

تو هم چیزشو ببر بده دستش بگو دوس دارم 👌😐😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشیدیش؟مطمئنی دیگه خیانت نمیکنه؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اینجا دیگه هیچیو نمیشه باور کرد بعد از تاپیک رها😶

چرا مگه چی بود تاپیکش 😐

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

من الان خوندم دست و پام شل شد.. تورو خدا نرید تو گوشی شوهراتون کند و کاو کنین این حالت بدترین حالت دنیاست من این تجربه رو با دوس پسرم داشتم خیلی بد بود به خاطر همین هیچوقت تو گوشی شوهرمو نگشتم میگم تا جایی که میشه ادم بی خبر باشه بهتره

دخترم تمام زندگی من

اسی براش اشک نریزپرومیشه ترکش کن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من الان خوندم دست و پام شل شد.. تورو خدا نرید تو گوشی شوهراتون کند و کاو کنین این حالت بدترین حالت د ...

نمیشه ابجی ادم بایدبذونه چه خبره😅